Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Áruhitel

A GO! Hitelkártya és ahhoz kapcsolódóan elérhető 0,0% THM Részletformáló szolgáltatás video hívás(ok)on2 keresztül igényelhető az Anikincs Kft. debreceni bútorüzletében!

2A videohívás egy auditált hírközlési eszközön keresztül történik. Az ügyfél a Budapest Bank alkalmazottjával a videohíváson keresztül végzi el a hiteligénylést és kerül sor a Pmt. (a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény) szerinti ügyfél-átvilágítás elvégzésére.  A valós idejű ügyfélazonosítást követően hiteligényléshez szükséges adatok megadása történik, ezt követően a hitelbírálat. A pozitív hitelbírálat után a második videohívás alatt történik meg a papír alapú szerződéses dokumentáció ügyfél általi áttekintése és annak aláírása.

Nem fiókban értékesített GO! Hitelkártyához kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások

A „Részletformáló” a Budapest Bank Partnerüzletekben történő vásárlás során, a Budapest Bank által kibocsátott hitelkártyákhoz kapcsolódó, kiegészítő szolgáltatás, amely alapján a hitelkártya igénylést benyújtó Főkártya-igénylőnek lehetősége van arra, hogy a hitelkártya igénylésével egyidejűleg a kereskedőnél végrehajtott „Első vásárlási tranzakció” összegét, illetve a Budapest Bank által kibocsátott hitelkártyával már rendelkező Főkártya-birtokosnak (amennyiben nincs fizetési hátraléka) a vásárlás összegét, azaz az igényelt/igénybe vett hitelösszeget több egyenlő részletben, fix futamidő alatt fizesse vissza.

A Részletformáló” szolgáltatások közül egyidőben kizárólag egy konstrukció igényelhető, és az adott konstrukción belül meghirdetett mértékű kedvezménnyel vehető igénybe. Az egyes konstrukciók által nyújtott kedvezmények összevonására, kombinálására nincs lehetőség. A GO! Hitelkártya és a Részletformáló szolgáltatásra vonatkozó szabályozást a Hitelkártya Általános Szerződés Feltételek és Hitelkártya Hirdetmény tartalmazza, amely elérhető a https://www.budapestbank.hu/szolgaltatas/lakossag/hitelkartya.php honlapon

Az Anikincs Kft. (4025 Debrecen, Nyugati út 5-7) a Budapest Bank Zrt. függő ügynöke.

A pénzügyi szolgáltatás nyújtója a Budapest Bank Zrt. A 0%THM 10 hónapra hitelkonstrukció webáruházi vásárlás, megrendelés esetén nem elérhető.

Az akció időtartama: 2019.04.08-tól visszavonásig

Hitelkártyára vonatkozó (a 0,0% THM Részletformáló szolgáltatáson kívüli igénybe vétel esetén) reprezentatív példa: a kamat mértéke évi 34,16%, típusa rögzített. Hitel teljes összege 375 000 Ft, futamideje 1 év, THM 39,88%. A hitel teljes díja 78 095 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 453 095 Ft, a törlesztő részletek összege 37 758 Ft.

ALAPFELTÉTELEK

 1. magyar, személyazonosításra alkalmas okmány és lakcím
 2. betöltötte a 18. életévét
 3. saját nevében és érdekében jár el
 4. ne szerepeljen a negatív - azaz a rosszul fizető adósokra vonatkozó - KHR listán, illetve a Banknál meglévő hitelein ne legyen fizetési elmaradás
 5. minimum 60 000 forint havi nettó rendszeres jövedelem
 6. alkalmazottak esetén minimum 6 hónapos munkaviszony egyazon a munkahelyen, úgy, hogy a próbaidő már lejárt, és a munkáltató legalább 12 hónapja működik

SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

 1. kártya formátumú, magyar hatóság által kiállított személyi igazolvány vagy vezetői engedély
 2. lakcímet igazoló igazolvány (lakcímkártya)
 3. jövedelemigazolás
  • Alkalmazott esetén
   • utolsó havi bankszámlakivonat, amelyre a jövedelem érkezik, és amely az igénylő nevére szól
   • munkáltatói igazolás (link) – 30 napnál nem régebbi
  • Nyugdíjas esetén
   • NYUFIG éves igazolás vagy
   • utolsó havi bankszámlakivonat, amelyre a nyugdíj érkezik vagy
   • utolsó havi nyugdíjszelvény és utazási kedvezményre jogosító igazolás / nyugdíjas törzslap
   • 57 év alatti nyugdíjasok esetén a fentieken túl szükséges a nyugdíjas határozat bemutatása
  • Vállalkozó esetén (minimum 12 hónapos magyarországi tevékenység szükséges)
   • NAV jövedelem-, és adóigazolás
  • Őstermelő esetén
   • NAV jövedelem-, és adóigazolás
   • őstermelői igazolvány

Keresés