Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bolti akciós termékek

Minden kiállított bolti, készleten lévő bútorunkat akár 50%-os kedvezménnyel is elvihet. Kellemes válogatást kívánunk! A termékek hibátlan állapotúak!
Rendezés:

Bútorbolt Polgár

Kínálatunk teljes feltöltése jelenleg is folyamatban van!

A Bútorolcsón Webáruház néhány évvel ezelőtt nyitotta meg telephelyét Polgáron. Azt a célt tűzte ki, hogy minőségi bútorokkal szolgálja ki Polgár lakosságát.

Mivel a bútorbolt szakképzett eladókkal rendelkezik, ezért webáruházunk ügyfélszolgálata itt működik, és természetesen bútor értékesítés is folyik, ugyanis bemutatóteremként illetve raktárként is funkcionál. Éppen ezért bármilyen új bútorrendeléssel kapcsolatos ügyintézés, megrendelés személyesen is megoldható a Maxi Börze bútorboltban!

A webáruházunkban bemutatott hatalmas árukészletünkből adódóan sajnos mi sem tudunk minden általunk forgalmazott bútort kiállítani. Természetesen igyekszünk a folyamatosan változó bútor trendekhez alkalmazkodva az új fejlesztésűeket folyamatosan bemutatni. Ugyanakkor fellelhetőek a régóta forgalomban lévő, vásárlóink körében még mindig népszerű klasszikus vonalvezetésű bútorok is. Ennek köszönhetően a polgári bútorboltunk kiállító termében gyakorlatilag minden gyártónk termékei fellelhetőek, illetve minden típusú bútorból számos variáció megtalálható.

A kialakult járványügyi helyzetben segíteni szeretnénk ezzel is, hogy otthonából biztonságosan választhassa ki a szükséges bútort, melyhez be sem kell fáradnia, emailben lerendelheti, előleg, vagy a teljes összeg utalása után szállítjuk is. Fizethet üzletünkben, vagy akár a helyszínen is bankkártyával. 

 

Természetesen válogathat webáruházunk több ezer termékes kínálatából is.

Tekintse meg akár személyesen is bútor választékunkat!

Keresés