Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Komód

Rendezés:

Komód, a tárolás szakértője

A komódok javarészt a nappalink vagy hálószobánk kiegészítő bútorai. Praktikus kiegészítő bútor, mert sok dolgot tárolhatunk benne. Egy komód lehet fiókos, nyitható ajtós vagy a kettő kombinációja, valamint tolóajtós! Webáruházunk kínálatában számos forma- és színkombinációjú, olcsó komód rendelhető. 

Ruhák tárolására megfelelő választás lehet egy polcos komód, vagy akár egy fiókos komód. Nappalinkban akár elegendő lehet egy végig fiókos komód, attól függően, hogy milyen funkciót fog betölteni. Egyes komódok méretükből adódóan TV állványként is funkcionálhatnak. Kis helyigény esetén ideális választás a tolóajtós komód.

Amennyiben megtetszik az egyik olcsó komód, akkor már csak azt kell eldönteni, hogy milyen színben kerüljön beszerzésre. Az elérhető árnyalatok minden esetben fel vannak tüntetve a termékoldalon, ami nagymértékben megkönnyíti a választást. A végleges döntés meghozásakor érdemes szem előtt tartani a már meglévő berendezési tárgyak színét, ugyanis nagyon kellemetlen szituációt szülhet, ha csak utólag derül ki, hogy az újonnan beszerzett bútordarab nem illik a környezetbe. A tökéletes harmónia elérése és fenntartása érdekében fontos, hogy a falakon, bútorokon megjelenő színek tudatosan kerüljenek kiválasztásra.

Keresés