2018. December 14. (péntek)
Ügyfélszolgálat hívható: MINDEN NAP 08-00-tól 18:00-ig. VASÁRNAP IS!
 
+36 30 3 263 263
Nyitva tartás: Debreceni üzletünk MINDEN NAP 8:00-18:00-ig várja kedves vásárlóit.

Országos Házhozszállítás

Országos Házhozszállítás

Ingyenes Házhozszállítás

0 Ft szállítási költség

Ingyen szállítjuk házhoz a webshopunkban rendelt búrokat súlytól, mérettől és darabszámtól függetlenül - 30.000 Ft. feletti vásárlás esetén - a következő településekre:

ingyenes házhozszállítás

  • Újfehértó
  • Hajdúhadház
  • Téglás
  • Bocskaikert
  • Hajdúszoboszló
  • Most már Debrecenben, Hajdúböszörményben és Polgáron IS!!!


Az ezekre a településekre való házhozszállításért, nem számolunk fel külön díjat. A szállítás teljes költségét mi álljuk ön helyett!
 

Minden termék szállítási díja megtalálható a termék adatlapján a "Házhozszállítást kér" menüpont alatt, amely az egész ország területére egységesen érvényes.
Több termék rendelése esetén a szállítási díjak összeadódnak, mivel minden termék külön helyet foglal, és súlyt jelent a kocsin. Több termék egy címre történő rendelése estén valamennyi kedvezmény adható a szállítási díjból, a termékek fajtájától és a szállítási címtől függően.


A webáruházunkban szereplő ingyenes szállítási költségű termékekre 30.000 Ft feletti vásárlás esetén érvényes az ingyenes házhozszállítás országosan.
Amennyiben a vásárlás értéke nem éri el ezt az összeget, a házhoz szállítási költség minimális díja 3000 Ft, amely a termék méretétől függően változhat.

Az országban minden településre biztosítjuk a házhozszállítást, amennyiben a bútor vásárlásakor ezt megrendeli tőlünk.
A várható szállítási nap előtt minimum 2 nappal e-mailben értesítést küldünk.

Az országos házhozszállítást minden esetben szakértő munkatársak végzik a megfelelő csomagolóanyagok és rögzítőeszközök alkalmazásával, ezáltal a megrendelt bútor épségét és minőségét biztosítva.

Az országos házhozszállítás a szállítási cím kapujáig történő teljesítésre vonatkozik. Amennyiben házba (udvarra, garázsba) behordást és a bútorok összeszerelését szeretné kérni, azt telefonon (06-20-9432-003) a várható szállítási időt megelőzően egy hétig teheti meg, vagy a szállítási értesítésre küldött válaszában kérheti, amelyet azonban már nem minden esetben tudunk teljesíteni esetleges kapacitás hiány miatt. Amennyiben csak a házhozszállítást kéri, akkor a kedves vásárlónak biztosítania kell a bútor átvételéhez szükséges létszámot.A gépkocsink nem tudja megvárni azt, amíg behordják a bútorokat, ezért biztosítani kell az átvételt úgy, hogy a kapunál lerakják azokat, a szállító folytathassa útját.  Amennyiben a szállítónknak kell lepakolni a kocsiról a bútorokat adott helyre az már berakásnak számít és sajnos külön költsége van. A házhozszállítás díja tehát nem tartalmazza sem a bútor házba bevitelét, sem annak helyszínen történő összeszerelését.
Az átadás után keletkezett sérülésekért és a helytelen összeszerelésből adódó kárért felelősséget vállalni nem tudunk.
Előzetesen tájékoztatjuk a kedves vásárlót a szállítás várható időpontjáról, melyhez az optimális fuvarszervezés érdekében alkalmazkodnia kell, amennyiben ezt elmulasztja, és ezért nem tudjuk átadni az árut, akkor az ismételt kiszállítás díját újra meg kell fizetnie.
Minden bútor szállítási költsége - amely a szállítás távolságától függetlenül egységes - megtalálható az adott bútor adatlapján. Több bútor vásárlása esetén a szállítási költségek természetesen összeadódnak, mivel egyenként elfoglalják az adott helyet a szállítójárművön.

Amennyiben saját maga szeretné elszállítani bútorát telephelyeinkről (Debrecen, Nyugati u. 5-7.; Polgár, Hősök u. 24/A.), erre is van lehetősége, azonban a megfelelő szállítóeszközről, csomagolóanyagokról, valamint a bútor felpakolásáról és rögzítéséről gondoskodnia kell. Ebben az esetben a helyszínen kerül sor a bútor minőségi és mennyiségi átvételére, a szállításból eredő károkért felelősséget vállalni nem tudunk.

A bútorok általában elemenként összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. Szekrények esetében a talajegyenetlenségekből adódó hézagolást és az ehhez igazodó ajtóbeállításokat, fogók felcsavarozását, gardrobok esetében az elemek összefogatását, a sínek és a görgők felszerelését, illetve az ajtók behelyezését kell elvégeznie a végleges helyén a megrendelőnek. Igény esetén ezeket a műveleteket is el tudjuk vállalni egyedi megállapodás és díj ellenében, általában a bútor árának 10-15%-a a bútor jellegéből adódóan és az elvégzendő munka mennyiségétől függően. Kárpitos bútoroknál a lábak felcsavarozása, az egymásba csúszó elemek összerakása, karfák, háttámlák felhelyezése szükségeltetik. Ezekhez a feladatokhoz nincs szükség szakemberre, ezek házilagosan, kellő odafigyeléssel és körültekintéssel elvégezhetők, de igény esetén ezeket is elvégezzük az előzőkben leírtak szerint. A helytelen összeszerelésből adódó hibákért felelősséget vállalni nem tudunk.

 

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
Hírlevél felíratkozás
{* *}