Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2019. 05. 10. 13:40:04

A legfontosabb döntés a megfelelő ágy kiválasztásakor.

Az alvókörnyezet gondos kialakítása és a megfelelő matrac kiválasztása csodákra nem képes, azonban egy lépéssel közelebb viszi a testi és lelki harmónia kialakításához és ezen keresztül az egészsége megőrzéséhez

2019. 05. 10. 13:37:17

Az egészséges élet alappillére a kielégítő alvás. A nap 24 órájából optimálisan 8 órát alvással töltünk, ami életünk egyharmadát jelenti. Napjainkban egyre inkább hangsúlyos szerepet kap a megfelelő fekhely kiválasztása.

A kielégítő alvás legfontosabb eleme a megfelelő hálószoba és a kényelmes ágy kiválasztása.

2019. 04. 23. 10:00:00

Amennyiben Debrecenben vagy a környéken él, akkor könnyen előfordulhat, hogy meggyűlik a baja a bútoráruházakkal. Ez miatt azonban ne fájjon a feje, hiszen a webáruházunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll, ahol bármikor leadhatja a rendelését azokra a bútorokra, lakberendezési tárgyakra, amikre szüksége van ahhoz, hogy ízlésessé és dekoratívvá tegye a lakását. A magas minőségű, időtálló ülőgarnitúra Debrecen lakosainak is elérhető, ha tisztában vannak azzal, hogy nálunk kell vásárolni. 

2019. 04. 09. 11:00:00

Ha azt szeretné, hogy a lakása pont úgy nézzen ki, mint ahogy elképzeli, akkor gondoskodnia kell az új bútorok beszerzéséről, elrendezéséről. Ez abban az esetben is igaz, ha épp a konyha átalakítása van napirenden, és azokat a bútorokat kell felkutatnia, amik lehetővé teszik a kényelmes étkezést, illetve az élelmiszerek tárolását. Már napok óta keresi, hogy hol kaphatók az igényeinek megfelelő konyhabútorok olcsón

2019. 04. 02. 10:00:00

Sajnos a konyhában nem mindig van lehetőség arra, hogy méretes bútordarabok is elhelyezésre kerüljenek. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy ne rendezhetné be úgy a lakását, hogy ne csak dekoratív, hanem egyúttal kényelmes is legyen. Ha a lakásban nincs külön étkezőszoba, akkor különösen fontos, hogy a konyhában legyenek olyan bútordarabok, amik lehetővé teszik az étkezést és a meghitt családi beszélgetéseket. A konyhai sarok étkező remek megoldást kínál a problémára, hiszen csak egy üres sarok szükséges ahhoz, hogy elférjen az asztal, illetve a hozzátartozó L alakú, egybefüggő ülőalkalmatosság. 

2019. 05. 04. 13:25:23
Debreceni telephely

Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a miénk az ország egyik legnagyobb városában, Debrecenben található. Telephelyünk, amely egyben városunk egyik legjobb és legnagyobb bútorboltja is, a Maxi Börze bútorbolt Debrecen egyik fő útvonalán (Db, Nyugati utca) helyezkedik el, és több irányból is könnyen megközelíthető.

2019. 05. 03. 13:47:43
Mi értékeljük a hűségét! Szeretnénk megjutalmazni az új és visszatérő vásárlóinkat, ezért bevezetésre került a hűségpont rendszert, amely keretében visszatérő vevőink költéseit hűségpontokkal csökkentenénk.
2019. 02. 28. 10:42:05
Új Webáruház!

A korábbi nagy érdeklődésnek, illetve a webtechnika folyamatos fejlődésének köszönhetően mi is újítottunk a webáruházunkon! Modernebb kinézet, több új funkció és még sok más újdonság!

Keresés