2018. Július 16. (hétfő)
Ügyfélszolgálat hívható: MINDEN NAP 08-00-tól 18:00-ig. VASÁRNAP IS!
 
+36 30 3 263 263
Nyitva tartás: Debreceni üzletünk MINDEN NAP 8:00-18:00-ig várja kedves vásárlóit.

Hozzászólások

Rólunk írták
Tündi
2018. Június 27.
Rendeltem egy gardrób szekrényt. Teljesen elégedett vagyok mind az üzlettel, mind a dolgozókkal! :) Megfizethető, mégis jó áru!
Láncos Róbert
2018. Május 15.
Kiváló minőségű kanapét kaptam, a szoba dísze! Igényes munka, stabil kivitel. Vendégágynak szánom, de tökéletesen megfelel, akár mindennapos használatra is. Erős vázszerkezet. Kárpitozás minőségét az eltérő színű varrás még jobban emeli.- jó döntés volt! Megrendelés, vásárlás folyamán, gyors, figyelmes és alapos tájékoztatást kaptam minden kérdésemre. Köszönöm, ár- érték arányban is meg vagyok elégedve! Az Önök oldalát ajánlom mindenkinek....
Ladányi Katalin
2018. Április 13.
4 széket rendeltem, nagyon gyorsan megkaptam (1 hét). Teljes mértékben meg vagyok elégedve, ugyanolyan, mint a képen. Köszönöm szépen, nagyon barátságos lett a konyhám :-) .
Csató Ilona
2018. Február 20.
A napokban megkaptuk a rendelt komódot és a számítógépasztalt. A rendelt termékek a megbeszélt időpontban megérkeztek, a szállítást végző kollegák udvariasak, segítőkészek voltak. Nem ez volt az első rendelésünk, biztos vagyok benne, hogy legközelebb is a Maxi Börzétől fogunk rendelni. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a céget! Köszönöm!
Szép Péter
2018. Február 14.
A megrendelt gardrób pontosan úgy és akkor érkezett meg, ahogyan ígérték. Sem a rendelésnél, sem a szállításnál nem volt probléma. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Kerkuska Tímea
2018. Február 12.
A megrendelt éjjeliszekrénypár sérülés mentesen megérkezett. Elégedett vagyok ,és bárkinek ajánlom.
Mórocz László
2018. Február 09.
Az árut rendben és időben megkaptam,
az elvárt minőségben. Nagyon kedvesek és segítőkészek. A szállítás is rendben lezajlott.
A tájékoztatás is kitűnő. Csak ajánlani tudom őket.
Kiss Béláné
2018. Február 07.
A rendelt komódom megérkezett, a telefonos ügyintézésnél nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.
Teljesen elégedett vagyok a szolgáltatással és a minőséggel.
Marton István
2018. Február 07.
A heverőt amit rendeltem a beígért napra meg érkezett. Meg vagyok elégedve a bútorral, és a kiszolgálással is. Ha a közeljövőben szükségem lesz még valamilyen bútorra ,biztos ,hogy felkeresem ezt a boltot. üdv: pisti
Róbert
2018. Február 06.
Teljesen elégedett vagyok a szolgáltatással illetve a termékkel amit kaptam. Pontos szállitás segitőkész ügyintézők (ami manapság már nem divat)
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tóth Nikolett
2018. Február 06.
Köszönöm a bútort, nagyon szép élőbe is :) Örömmel fogom használni, érdemes volt rá várni.
Takács Pálné
2018. Február 06.
Kedves Max Börze !!!
Megérkezett a gardróbom.
Szebb mint a képeken. Igazán meg vagyok elégedve. Érdemes volt várni rá. A szállítás profi, nagyon kedvesek a szállítók, szakszerű , gyors és pontos.
Köszönöm a szép munkát.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kökönyei Ágnes
2018. Február 06.
Két könyvespolcot rendeltem, aminek a paramétereit többször is megváltoztattam. Külön köszönet, hogy a sok változást rugalmasan és körültekintéssel kezelték és a végén minden olyan lett, amilyennek megálmodtuk. Még sosem láttam ilyen profi bútoráruházat.
németh annamária
2018. Február 06.
Kedves Maxi Bőrze! A megrendelt kanapéval maximálisan megvagyunk elégedve!A szállítás is nagyon korrekt módon történt,tényleg mindenben próbáltak alkalmazkodni hozzánk!A munkatársak az üzletben kedvesek és segítő készek voltak,szóval én csak pozitívan nyilatkozhatok Önökről!További sok vásárlót kívánok!
Kósa Richárd
2018. Február 06.
Az éjjeli szekrények nagyon tetszenek, imádjuk őket a párommal. A kiszállítással teljes mértékben megvagyok elégedve! Ajánlottam is már barátainak a weboldalt!
Koók Sándorné
2018. Február 04.
A komód nagyon szép. Köszönjük a pontos tájékoztatást és a szállítás is rendben volt. Másnak is merem ajánlani a megbízhatóságukat.
Beregszászi Sándor
2018. Február 03.
Maximálisan elégedett vagyok, mind a termékkel, mind a kiszállítással.
A kiértesítés teljesen jól működik. Jó a kommunikáció.
A termék az ígért határidőre megérkezett, a szállítást végzők, készségesek és udvariasak voltak.
Csak ajánlani tudom!
Köszönöm!
Polyik Istvánné
2018. Február 02.
Tisztelt Maxi Börze!
A megrendelt heverőt az Önök által ígért időpontban sérülésmentesen megkaptam. Az ár és a minőség arányban van egymással. A szállítás rendben megtörtént. a szállító kollégák nagyon segítőkészek, udvariasak és korrektek voltak. Az Önök szolgáltatását ismerőseimnek is ajánlani fogom.
Köszönöm a segítségüket, csak így tovább!
Gergely
2018. Január 31.
Mind a kiszállítással, mind a gyors teljesítéssel meg voltunk elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a céget ! Üdv.: Gergely
Bata Diána
2018. Január 29.
Maximálisan elégedett vagyok,mind a termékkel, mind a kiszállítással.
A termék az ígért határidő lejárta előtt megérkezett, a szállítást végzők, készségesek, kedvesek voltak.
Köszönöm!
Mondja el véleményét ön is!
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
Hírlevél felíratkozás