2018. Augusztus 17. (péntek)
Ügyfélszolgálat hívható: MINDEN NAP 08-00-tól 18:00-ig. VASÁRNAP IS!
 
+36 30 3 263 263
Nyitva tartás: Debreceni üzletünk MINDEN NAP 8:00-18:00-ig várja kedves vásárlóit.

Hozzászólások

Rólunk írták
Elekné Kiss Erzsébet
2018. Augusztus 17.
Tisztelt Maxi Börze Tulajdonos !
Interneten keresztül találtam meg az Ön debreceni üzletét, melyben vasárnapi napon rendkívül készséges eladók segítségével sikerült bútor rendelésünket leadni, melyet a megadott határidőn belül sérülésmentesen házhoz is szállítottak.
Azóta online rendelés formájában adtam le a megrendelést, remélem ezzel is jó tapasztalatom lesz. Köszönöm, hogy hazai termék vásárlásában az Ön üzlete volt segítségünkre.
Szalai Ferencné
2018. Augusztus 14.
Nagyon pozitív tapasztalat volt. A rendelt fotelek nagyon kényelmesek és stabilak, az anyaguk és mintájuk szép. Az áruház vevőkkel történő kapcsolattartása kifogástalan: rendelés után emailes visszajelzés és telefonos egyeztetés, szállítás előtt szintén. A szállító kollégák kedvesek és rugalmasak, érkezés előtt fél órával külön telefonon bejelentkeztek, hogy mikorra érnek oda.

Köszönjük a munkát, bátran fogjuk ajánlani áruházukat másoknak is.
Anonymous
2018. Augusztus 14.
Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal.Gyors, pontos információkat kaptam a rendeléstől a kiszállításig.Szép a konyhabútor, udvarias,pontos a házhoz szállítás.Szívesen ajánlom másoknak is.
Homonnai Zsolt
2018. Július 26.
Nagyon elégedett vagyok az udvarias, informatív, segítőkész hozzáállással.
Szász László
2018. Július 23.
Nagyon elégedettek voltunk az üyintézéssel a szállítással és a termékkel is. A rendelés és szállítás alatt folyamatos email és telefon tájékoztatást kaptunk, amit dícséretesnek tartunk. Rendeléskor az ügyintéző tájékoztatott a szállítási határidőről, majd később kérésünkre, sokkal korábban a visszaigazolt idő előtt, pontosan a házassági évfordulónkra megérkezett a rendelt termék.
Ezt nagyon nagy örömmel éltük meg. Sok-Sok Köszönetet Kívánunk minden munkatársuknak. Minden leendő vásárlónak ajánlom ezt a Bútorszalont. :-)
Tündi
2018. Június 27.
Rendeltem egy gardrób szekrényt. Teljesen elégedett vagyok mind az üzlettel, mind a dolgozókkal! :) Megfizethető, mégis jó áru!
Láncos Róbert
2018. Május 15.
Kiváló minőségű kanapét kaptam, a szoba dísze! Igényes munka, stabil kivitel. Vendégágynak szánom, de tökéletesen megfelel, akár mindennapos használatra is. Erős vázszerkezet. Kárpitozás minőségét az eltérő színű varrás még jobban emeli.- jó döntés volt! Megrendelés, vásárlás folyamán, gyors, figyelmes és alapos tájékoztatást kaptam minden kérdésemre. Köszönöm, ár- érték arányban is meg vagyok elégedve! Az Önök oldalát ajánlom mindenkinek....
Ladányi Katalin
2018. Április 13.
4 széket rendeltem, nagyon gyorsan megkaptam (1 hét). Teljes mértékben meg vagyok elégedve, ugyanolyan, mint a képen. Köszönöm szépen, nagyon barátságos lett a konyhám :-) .
Csató Ilona
2018. Február 20.
A napokban megkaptuk a rendelt komódot és a számítógépasztalt. A rendelt termékek a megbeszélt időpontban megérkeztek, a szállítást végző kollegák udvariasak, segítőkészek voltak. Nem ez volt az első rendelésünk, biztos vagyok benne, hogy legközelebb is a Maxi Börzétől fogunk rendelni. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a céget! Köszönöm!
Szép Péter
2018. Február 14.
A megrendelt gardrób pontosan úgy és akkor érkezett meg, ahogyan ígérték. Sem a rendelésnél, sem a szállításnál nem volt probléma. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Kerkuska Tímea
2018. Február 12.
A megrendelt éjjeliszekrénypár sérülés mentesen megérkezett. Elégedett vagyok ,és bárkinek ajánlom.
Mórocz László
2018. Február 09.
Az árut rendben és időben megkaptam,
az elvárt minőségben. Nagyon kedvesek és segítőkészek. A szállítás is rendben lezajlott.
A tájékoztatás is kitűnő. Csak ajánlani tudom őket.
Kiss Béláné
2018. Február 07.
A rendelt komódom megérkezett, a telefonos ügyintézésnél nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.
Teljesen elégedett vagyok a szolgáltatással és a minőséggel.
Marton István
2018. Február 07.
A heverőt amit rendeltem a beígért napra meg érkezett. Meg vagyok elégedve a bútorral, és a kiszolgálással is. Ha a közeljövőben szükségem lesz még valamilyen bútorra ,biztos ,hogy felkeresem ezt a boltot. üdv: pisti
Róbert
2018. Február 06.
Teljesen elégedett vagyok a szolgáltatással illetve a termékkel amit kaptam. Pontos szállitás segitőkész ügyintézők (ami manapság már nem divat)
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tóth Nikolett
2018. Február 06.
Köszönöm a bútort, nagyon szép élőbe is :) Örömmel fogom használni, érdemes volt rá várni.
Takács Pálné
2018. Február 06.
Kedves Max Börze !!!
Megérkezett a gardróbom.
Szebb mint a képeken. Igazán meg vagyok elégedve. Érdemes volt várni rá. A szállítás profi, nagyon kedvesek a szállítók, szakszerű , gyors és pontos.
Köszönöm a szép munkát.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kökönyei Ágnes
2018. Február 06.
Két könyvespolcot rendeltem, aminek a paramétereit többször is megváltoztattam. Külön köszönet, hogy a sok változást rugalmasan és körültekintéssel kezelték és a végén minden olyan lett, amilyennek megálmodtuk. Még sosem láttam ilyen profi bútoráruházat.
németh annamária
2018. Február 06.
Kedves Maxi Bőrze! A megrendelt kanapéval maximálisan megvagyunk elégedve!A szállítás is nagyon korrekt módon történt,tényleg mindenben próbáltak alkalmazkodni hozzánk!A munkatársak az üzletben kedvesek és segítő készek voltak,szóval én csak pozitívan nyilatkozhatok Önökről!További sok vásárlót kívánok!
Kósa Richárd
2018. Február 06.
Az éjjeli szekrények nagyon tetszenek, imádjuk őket a párommal. A kiszállítással teljes mértékben megvagyok elégedve! Ajánlottam is már barátainak a weboldalt!
Mondja el véleményét ön is!
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
Hírlevél felíratkozás