Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

INGYENES Házhozszállítás

Országos Házhoz szállítás

0 Ft szállítási költség


Ingyen szállítjuk házhoz a webshopunkban rendelt bútorokat súlytól, mérettől és darabszámtól függetlenül - 30.000 Ft. feletti vásárlás esetén!
Amennyiben a vásárlás értéke nem éri el ezt az összeget, a házhoz szállítási költség minimális díja 3000 Ft, amely a termék méretétől függően változhat.

Az országban minden településre biztosítjuk a házhoz szállítást, amennyiben a bútor vásárlásakor ezt megrendeli tőlünk.
A várható szállítási nap előtt minimum 2 nappal e-mailben értesítést küldünk.

Az országos házhoz szállítást minden esetben szakértő munkatársak végzik a megfelelő csomagolóanyagok és rögzítőeszközök alkalmazásával, ezáltal a megrendelt bútor épségét és minőségét biztosítva.


Az országos házhoz szállítás a szállítási cím bejáratáig( társasház esetén a lépcsőházig) történő teljesítésre vonatkozik, nem tartalmazza a bútor házba bevitelét, és annak helyszínen történő összeszerelését. Amennyiben a bútorok házba, lakásba, garázsba, tárolóba behordását és annak összeszerelését szeretné kérni, azt telefonon (06-70-778-2591), vagy emailban, a várható szállítási időt megelőzően egy hétig teheti meg, vagy a szállítási értesítésre küldött válaszában is kérheti, amelyet azonban ekkor már nem minden esetben tudunk teljesíteni az esetleges kapacitás hiány miatt. Erkélyen, ablakon keresztüli beszállítást nem áll módunkban teljesíteni.

A vásárló által kért és az ügyfélszolgálat által visszaigazolt beszállítást a szállítóknak módjában áll megtagadni, amennyiben a helyszínen úgy ítélik meg, hogy a beszállítás a saját testi épségük és a bútorok állagának megóvása mellett nem teljesíthető!!!


Amennyiben csak a házhoz szállítást kéri, akkor szállítóink a kapunál, a társasház bejáratánál - az áruk állagmegóvását figyelemmel tartva – lerakják a bútorokat. Az összes megrendelt bútor lerakása után történik meg a bútorok mennyiségi és minőségi átvétele, és az ellenérték kiegyenlítése. Ezek után kezdhetik meg a bútorok beszállítását, melyet szállítóink természetesen nem tudnak megvárni.
Az átadás után, a behordás, ill. az összeszerelés során keletkezett sérülésekért és a helytelen összeszerelésből adódó kárért ebben az esetben felelősséget vállalni nem tudunk.

Minden bútor szállítási költsége - amely a szállítás távolságától függetlenül egységes - megtalálható az adott bútor adatlapján. Több bútor vásárlása esetén a szállítási költségek természetesen összeadódnak, mivel egyenként elfoglalják az adott helyet a szállítójárművön.

Ezúton is tájékoztatom, hogy a termék adatlapján szereplő szállítási díj a szállítási címig történő szállítást tartalmazza, és az áru kocsiról való lerakásáig értendő.

Fontos, hogy a címig történő szállítás a legközelebbi szabályos megállási lehetőségnek, és a címnek a jármű nagyságából (2.5 m széles, 3.5 m magas) adódó megközelíthetőségének figyelembe vételével tekinthető teljesítettnek. 

A szabályos megállási lehetőség biztosítása minden esetben a vásárló felelőssége és feladata. A gépjárművezető nem kötelezhető tilosban történő pakolásra.

Tájékoztatás a járványügyi helyzettel kapcsolatosan:

A szállítások a megszokott ütemben haladnak, és amíg a kormány máshogyan nem rendelkezik, továbbra is igyekszünk minél előbb kiszállítani a megrendelt termékeket!

Természetesen, mi is a legnagyobb mértékben odafigyelünk a megfelelő raktározási, és szállítási higiéniára.

Fontosnak tartjuk a bútorok megfelelő fertőtlenítését.

Így a gyors kiszállítást követően azonnal, és biztonságosan használatba vehetik a várva-várt bútorokat.

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, vásárlóink egészségének védelme érdekében házba szállítást és szerelést egyelőre csak korlátozottan, a zárt térben való tartózkodás minimálisra csökkentése érdekében nem minden esetben tudunk vállalni.
Erről az ügyfélszolgálatunkon, telefonon, vagy e mailben (butorolcsonwebaruhaz@gmail.com) szíveskedjen érdeklődni. Amennyiben ez részünkről még sem vállalható, természetesen a bútorok állagmegóvásának érdekében, a házig szállítás keretében továbbra is lepakoljuk a bútorokat egy arra alkalmas helyre.

A házig szállítás díjában nincs benne a beviteli szolgáltatásnak a díja. Ez egy lehetőség, melynek igénybevétele plusz költséget von maga után.

Amennyiben - távolságtól függetlenül - bármilyen helyiségbe kell a bútorokat bevinni az beszállításnak minősül.

A bevitelt gyors, rendkívül precíz, ám mégis olcsó, régóta ezzel foglalkozó szállítóinkkal meg tudjuk oldani.
A szállítóink egy időarányos óradíjjal dolgoznak, - percenként 300 Ft, tehát 10 perc 3000 Ft, 15 perc 4500 Ft, stb…- ezért csak  annyit kell fizetni, amennyit a termék bevitelével illetve adott esetben, összeszerelésével eltöltenek. Ennek a pluszszolgáltatásnak a minimális díja 2000 Ft.

 

Megértésüket köszönjük.


Keresés