2019. Január 17. (csütörtök)
Ügyfélszolgálat hívható: MINDEN NAP 08-00-tól 18:00-ig. VASÁRNAP IS!
 
+36 30 3 263 263
Nyitva tartás: Debreceni üzletünk MINDEN NAP 8:00-18:00-ig várja kedves vásárlóit.

Vásárlás menete

A vásárlás menete:  

I. Rendelés  a webáruház online felületéről:  

1. Válassza ki a megvásárolni kívánt bútort és kattintson a TOVÁBB ikonra vagy a bútor képére.
Válassza ki a bútor jellemzőit. Döntse el, hogy kér-e házhozszállítást!
Ezután kattintson a kosárba gombra, így a bútor bekerült az Ön kosarába.

Minden megvásárolni kívánt bútornál ugyanígy járjon el.

A felső sávban a Kosár mezőben követheti, hogy hány bútort tervez  vásárolni és ezek összesen milyen értéket képviselnek. Itt tudja módosítani a kiválasztott bútorok darabszámát. A kis kuka ikonnal törölhető a bútor a kosárból.
A szállítási díj - amennyiben kérte - külön sorban van feltüntetve bútoronként.

2. Ellenőrizze a megrendelt bútorok megnevezését és mennyiségét! Még egyszer gondolja át vásárlási szándékát!
Amennyiben a megrendelni kívánt bútorok továbbra is az Ön vásárlási szándékát jelzik, úgy kérem  kattintson az "Irány a pénztár" menügombra.   

3. Ellenőrizze utoljára a megrendelt bútorokat, majd nyomja meg a Tovább gombot.

4. Az adatok megadása, rendelés feladása:   

A  Számlázási adatok mezőben töltsön ki minden adatot, mely a rendelés visszaigazolásához feltétlenül szükséges.

5. Ezt követően a Szállítási adatok mezőben töltsön ki minden mezőt, mely a szállítás érdekében feltétlenül szükséges.
Amennyiben a szállítási és számlázási adatok megegyeznek, akkor kattintson a "A szállítási adatok megegyeznek a számlázási adatokkal" felirat előtti kis négyzetre. Amennyiben nem, akkor töltse ki a mezőket.

6. Adja meg a kapcsolattartó adatait.   

7. Adja meg a fizetés módját.

8. Adja meg a szállítás módját.

9. Írhat nekünk üzenetet a vásárlással kapcsolatban a Megjegyzés részt kitöltve.

10. Amennyiben itt bizonytalanodott el a bútorok kiválasztását illetően, még lehetősége van visszalépni.

11. Amennyiben elolvasta, megértette és elfogadja, pipálja ki az "A vásárlásommal együtt elfogadom az ÁSZF feltételeit" részt.

12. Ellenőrizze a megadott szállítási címet, nevet, elérhetőséget, mivel a bútor a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra. Nyomja meg a Tovább gombot.

13. A rendszer listázza a beírt adatokat, a rendelés tételeit. Amennyiben minden helyes, akkor a "Rendelés véglegesítése" gombra kattintva elküldi nekünk a rendelést.

14. A megrendelésről egy automatikus e-mailt kap a megadott e-mail címre. Megjelenik a rendelés azonosítója. Felhívjuk figyelmét, hogy e-mailben történő visszaigazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím, vagy a postafiókjához tartozó tárhely telítettsége. Ez egy automatikus visszaigazolás a megrendelésről, amely a megrendelés megérkezését, befogadását jelzi, nem a megrendelés elfogadását igazolja. A rendelés az ügyfélszolgálatunk telefonon történő visszajelzése, a rendelés adatainak (cím, árak, mennyiség, szállítás, stb...) egyeztetése után kerül elfogadásra. Adatfelviteli hibáért (elírásból adódó hibás árfeltüntetés) felelősséget nem vállalunk!

A nem megfelelő adatszolgáltatásból eredő károkat megtéríteni nem áll módunkban!

A vevőnek jogában áll a megrendelést követő 72 órán belül a vásárlástól írásban elállni. Ebben az esetben  a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. Elállását jelezheti telefonon is, melyet elektronikus úton e-mailben ebben az esetben is kérünk megerősíteni. 
A megrendelés leadása után, amennyiben a rendelés összértéke 150.000 Ft-ot meghaladja,valamint olyan egyedi készítésű termék kerül megrendelésre, amely valamely garnitúrának a része, ezért, vagy bármely okból önállóan bolti kínálatba nem tehető, díjbekérőt küldünk - a megrendelési szándékának megerősítésére - a vásárlás értékének minimum 20%-áról,  amelyet 72 órán belül kell a fizetési feltételekben részletezett módok egyikén teljesíteni. Amennyiben az előleg kifizetése nem történik meg határidőn belül, akkor rendelését tárgytalannak tekintjük.
Amennyiben ezen időn belül megrendelését nem mondja le és az előleget megfizeti,  megrendelését már nincs joga lemondania, mert elküldjük a gyártónak, aki gyártásba helyezi, ezáltal már szolgáltatást biztosítunk. Amennyiben mégis lemondaná, úgy a Polgári Törvénykönyvben leírtak szerint leszünk kénytelenek eljárni.
 II. Rendelés telefonon:  

Rendelést - különösen egyedi bútorok esetében - telefonon is fogadunk, melyet a következő menüpontban részletezettek szerint e-mailben kell megerősítenie.

06-70-778-2710

06-52-954-885
 III. Rendelés e-mailben: 

Rendelését a butorolcsonwebaruhaz@gmail.com e-mail címre is leadhatja.   

Vásárlás menete:  

1. Válassza ki a megvásárolni kívánt bútort/bútorokat a weboldal vásárlói felületének bal menüoszlopából a  megfelelő menüpont alatt.   

2.  Kérjük  adja  meg  a  szállításhoz  és  a  rendelés  visszaigazolásához  feltétlenül  szükséges  adatait  (név,  cím, telefonszám,  e-mail cím, valamint adószám, vagy adóazonosító jel a számlázáshoz). 

3. Adja meg a fizetés módját.

4. Adja meg a szállítás módját.

5.  Ellenőrizze  a  megrendelt  bútorok  megnevezését  és  mennyiségét!  Még  egyszer  gondolja  át  vásárlási szándékát!  Ellenőrizze  a  megadott  szállítási  címet,  nevet,  elérhetőséget,  mivel  a  bútor  a  megadott  adatok  alapján  kerül  számlázásra,  illetve  szállításra.

6.  A  rendelés  beérkezéséről  haladéktalanul  (de  48  órán  belül)  értesítjük  az  ön  által  megadott  elérhetőségek  egyikén.  Ne  felejtse el  e-mail címét  megadni!  Felhívjuk  figyelmét,  hogy  e-mailben  történő  visszaigazolás  kézbesítésének   hiányát  okozhatja  a  rosszul   megadott  e-mail  cím,  vagy  a  postafiókjához  tartozó  tárhely  telítettsége.   

A vevőnek jogában áll a megrendelést követő 72 órán belül a vásárlástól írásban elállni. Ebben az esetben  a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. Elállását jelezheti telefonon is, melyet elektronikus úton e-mailben ebben az esetben is kérünk megerősíteni. 

Ezen időn túl megrendelését már nincs joga lemondania, mert elküldjük a gyártónak, aki gyártásba helyezi, ezáltal már szolgáltatást biztosítunk. Amennyiben mégis lemondaná, úgy a Polgári Törvénykönyvben leírtak szerint fogunk eljárni.

Amennyiben a vásárlás menetével, a bútorok kiválasztásával bármilyen kérdése van, hívja munkatársunkat az alábbi telefonszámokon: 06-70-778-2710, 06-52-954-885

Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
Hírlevél felíratkozás
{* *}