Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Étkezőasztal

Rendezés:

Helytakarékos megoldások étkezőbe

Amennyiben a lakás kis alapterülettel rendelkezik, akkor alaposan át kell gondolni, hogy milyen méretű és kialakítású bútorok kerüljenek elhelyezésre benne. Az ebédlőbe remek megoldást kínál a kinyitható asztal felállítása, hiszen alap esetben négy fő fér el egymás mellett, de ha vendégek érkeznek és plusz férőhelyekre van szükség, akkor sincs probléma, hiszen néhány egyszerű mozdulattal szétnyithatóvá válik.

Ha az étkezőszobában szűkös hely áll rendelkezésre, vagy csak a nappaliban kerül kialakításra egy étkezésre alkalmas tér, akkor logikus gondolat a kisméretű étkező asztal beszerzése. A 4 személyes ülőgarnitúrák kiváló alternatívát jelentenek, hiszen viszonylag kis helyen elférnek, és ugyanakkor rendkívül esztétikussá teszik a helyiség kinézetét. Viszont, ha gyakran tart az otthonában családi vagy baráti összejöveteleket, akkor gond lehet, hogy csak négy ember tud helyet foglalni egyszerre. Ebből a szempontból a kinyitható asztal lényegesen jobb választásnak bizonyul.

A kinyitható asztal alapvetően csak abban különbözik a hagyományos kialakítású társaitól, hogy nagyon könnyen átalakítható. Ehhez nincs szükség hosszas szerelésre, és kézügyességet vagy különösebb szakértelmet sem igényel a művelet. Csak néhány egyszerű mozdulat kell ahhoz, hogy az étkező asztal nagyobb vagy kisebb legyen. Ha csak a szűk család ül az asztal köré, akkor elegendő a kisméretű, négy személyes kialakítás, de ha vendégsereg érkezik a házba, akkor bátran szét lehet nyitni, hogy mindenki kényelmesen elférjen.

Keresés