Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Kedves Látogató!

 

Az alábbiakban szeretnénk bemutatni üzleteink bútorkínálatát, elképzeléseinket és üzletpolitikánkat a bútorértékesítéssel és az országos házhozszállítással kapcsolatban:

 

Több, mint 10 éve foglalkozunk új bútorok értékesítésével.
Két bútorboltot üzemeltetünk (Debrecen, Polgár), melyek mindegyikében forgalmazunk új bútorokat, mindegyik üzletünkben egyformán megtalálható, illetve megrendelhető a teljes új bútor kínálat.

 

Mivel sikerült kedvező árakat kialakítanunk az új bútor kínálatunkból, ezért úgy gondoltuk, hogy bútor eladásunkat kiterjesztjük országosan is.
Ehhez kialakítottuk kedvező országos házhozszállítási árainkat, amely segítségével a tőlünk távolabbi településen élők számára is kedvező áron elérhetővé válik új bútor kínálatunk.
Üzletpolitikánk szerint, ahogy a webáruházunk nevében is látható (butorolcson), olcsón kínálunk jó minőségű bútorokat országosan, nem pedig olcsó bútorokat kívánunk forgalmazni.

 

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni bútor választékunkról, kínálatunkról.
A www.butorolcson-webaruhaz.hu oldalunkon nagy választékban kínálunk szekrénysorokat, ülőgarnitúrákat, sarokülőket, kanapékat, ágyakat, franciaágyakat, konyhabútorokat, étkezőket, tálalókat, matracokat, kiegészítő bútorokat, íróasztalokat, irodabútorokat, hálószobákat, gardróbokat, mindent, ami egy lakás bebútorozásához szükséges.
A butorolcson-webaruhaz kínálatát, úgy alakítottuk ki, hogy igyekeztünk egy-egy helyiség (konyha, nappali, étkező, gyerekszoba, előszoba, hálószoba, gardrób, iroda) bútorzatát összhangba hozni. Például egy nappali berendezésekor a szekrénysorhoz hozzáillő ülőgarnitúrát, tv állványt, dohányzóasztalt és egyéb kiegészítő bútorokat kínálunk, vagy egy konyhaszekrényhez illő étkezőt és tálalószekrényt is tudunk biztosítani.
A hálószoba garnitúrákhoz összhangban ágy, gardróbszekrény, további szekrények és kiegészítő bútorok, illetve egyéb bútor kiegészítők, tv állványok valamint ágyneműtartó is vásárolható.
Az ágyakhoz több kifejezetten jó ár-érték arányú matrac bútorcsalád teljes kínálatát tudjuk biztosítani.
A szekrénysor kínálatunkra kifejezetten jellemző árkategóriájában a jó minőség és a tartósság, melyet jelenleg három beszállító biztosít, azonban folyamatban van országosan több gyártó bútorainak forgalmazása is.
Ülőgarnitúra készletünket is több gyártó biztosítja. Az előre gyártott kínálaton kívül a butorolcson-webaruhaz.hu webáruházunkról, anyagminta fotók segítségével választhatja ki bútorát, saját ízlésének megfelelően az ország bármely pontjáról.
Kanapé kínálatunk jellemzője a sokoldalúság, hiszen nagyon sokféle bútorból választhatnak, különösen nagy a kínálat az ágyazható (alacsonyfekhelyes, magasfekhelyes) kanapék között.
Ágy kategóriában is igen nagy a választék, hiszen ide tartoznak a gyerekágyak, heverők, franciaágyak, illetve mindezek szivacsos, rugós, extra rugós (bonell rugós) és matracos kivitelben, hagyományos bútorlapos, valamint fenyő alapanyagokból.
Konyhabútor kínálatunkat jelenleg egy gyártó biztosítja (egyeztetünk további beszállítókkal is), azonban választékában megtalálhatók a ténylegesen olcsó, de jó minőségű konyhák, és a valamivel drágább, de rendkívül jó minőségű és kifejezetten exkluzív, olasz jellegűek is.
Konyhatervezéssel is tudjuk segíteni választását, érkezzen kérése az ország bármely pontjáról.
Étkező bútor jellemzői a szintén nagy választék és rendkívül kedvező ár, rövid gyártási idő, amely biztosítéka a bútorcsalád közkedveltségének, mivel hamar tudjuk szállítani az ország egész területére.
Tálalóink többféle méretben, színben és stílusban kaphatók. Kínálatunkat a közeljövőben további bútorok bevonásával bővítjük!
Matrac termékeink jellemzője a kifejezetten jó ár-érték arány. Tartósságát bizonyítja, hogy a gyártó egyes matracoknál akár 2 éves garanciát és 10 éves szavatosságot is biztosít.
Kiegészítő bútor kategóriában szinte a legnagyobb a választék, előszoba bútor, cipős szekrény, komód, éjjeliszekrény, ágyneműtartó, telefonállvány, dohányzóasztal, tv állvány, íróasztal, fogas, pelenkázó és minden kapható, ami a lakberendezés nélkülözhetetlen kelléke.
Bútorboltunk lakberendezés területén is készséggel áll rendelkezésére! Felajánljuk segítségünket lakásának szakszerű berendezéséhez, konyhájának megtervezéséhez díjtalanul, amennyiben az általunk forgalmazott bútorokból tudunk kínálni az Ön számára tetsző bútort.
Hálószobabútor kínálatunkban megtalálhatók komplett gyermek és felnőtt összeállítások, melyek megrendelhetők akár elemenként is.
Gardrób bútorok közül kaphatók tolóajtós és hagyományos ajtós kivitelűek is, magasítóval, vagy anélkül, tükrös vagy tükör nélküli változatokban egyaránt. Természetesen nagy szín és méretválasztékkal rendelkezünk.

Köszönöm megtisztelő figyelmét, kellemes böngészést, sikeres vásárlást kívánok!

Keresés