Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dohányzóasztal

Rendezés:

A nappaliba elengedhetetlen egy  megfelelő stílusjegyekkel megválasztott, olcsó dohányzóasztal. A dohányzóasztalok rendszerint a szekrénysor,  és az adott ülő - fekvő alkalmatosság között helyezkednek el. Kinézeti funkciója mellett rendkívül praktikus tárolóeszközként is használható. Kisebb dolgok tárolására alkalmas, rendszerint újság, távirányító, telefon kap helyet rajta.

Dohányzóasztalt 2 főbb kategóriában különít el az ember: Klasszikus és Modern! Egy modern dohányzóasztal általában  szögletes vonalvezetésű, bútorlapból, vagy üveglapból, esetleg ezek kombinációjából készül. A klasszikus dohányzóasztalok klasszikus színekben, a praktikusság jegyében készülnek.

Amennyiben megtetszik az egyik eladó dohányzóasztal, akkor már csak azt kell eldönteni, hogy milyen színben kerüljön beszerzésre. Az elérhető árnyalatok minden esetben fel vannak tüntetve a termékoldalon, ami nagymértékben megkönnyíti a választást. A végleges döntés meghozásakor érdemes szem előtt tartani a már meglévő berendezési tárgyak színét, ugyanis nagyon kellemetlen szituációt szülhet, ha csak utólag derül ki, hogy az újonnan beszerzett bútordarab nem illik a környezetbe. A tökéletes harmónia elérése és fenntartása érdekében fontos, hogy a falakon, bútorokon megjelenő színek tudatosan kerüljenek kiválasztásra.

Keresés