Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rólunk írták


 

Korábbi vélemények:

 

KOVÁCSNÉ BÖRÖNTE MÁRIA 2022.03.11.

A bútor megérkezett, minden tökéletes! Köszönöm a kedves és segítőkész munkát és szállítást! További sok sikert és jó egészséget kívánok mindenkinek!
 

Zabos Imre 2021.11.12.

Tisztelt Vámosi Úr! A mai napon szállították le részünkre a megrendelt FIRENZE 380-as szekrénysort. A szállító munkatársai nagyon korrekt módon, segítőkészen viszonyultak a feladatukhoz. Az önök csapata - beleértve a telefon másik végén lévő diszpécsereket, a bútort gyártókat, ill. a cégük háttérben dolgozó embereit is - rendkívül szimpatikusan végzi a munkáját. Köszönet érte!

Szabó Anikó 2021.10.28.

Tisztelt Cím! A bútort épségben leszállították. Kifizettésre került. A szállítók hozzáállásával maximálisan meg voltam elégedve. :) Pontosak, ügyesek. Üdvözlettel: Szabó Anikó

 

Katona Barna 2021.10.11.

Tisztelt Ügyintéző! Másfél hete megkaptam a rendelt székeket. Nagyon szépen köszönöm munkájukat, valamint a gyors és precíz szállítást.

 

2021.9.29.

Tisztelt Cég! Köszönöm szépen a gardróbot. Nagyon szuper, elégedett vagyok mindennel. A szállítással és a két úriemberrel is, tökéletes munkát végeztek! További sikereket kívánok! Még találkozunk:)

 

Szabó Judit 2021.9.9.

Köszönöm a gyorsaságot. A termékkel elégedett vagyok. Minden jót kívánok!

 

Jókay Gabriella 2021.9.9.

Köszönöm a megrendelt árut, nagyon korrekt kiszolgálást kaptam. Eddig mindennel maximálisan elégedett vagyok, remélem a matrac is jó választás volt. Ajánlani fogom Önöket mindenképpen.

 

2021.8.30.

Köszönöm szépen, korrekt szállítás, áru épp olyan ahogy elképzeltem.

 

Balogh László 2021.8.26.

Tisztelt Bútorolcsón! Ezúton szeretném megköszönni a gyors ügyintézést, hogy minden terméket sikerült ebben a hónapban, egy napon szállítani. Igazán elégedett voltam a szállítókkal, mert precíz, igényes munkát végeztek. Hálás vagyok a fiatalembereknek, illetve Önöknek, hogy biztosították számomra a bútorok összeszerelését. Csak ajánlani tudom ismerőseimnek cégüket. Tisztelettel; minden jót kívánva: Balogh László
 

Nagyné Éva 2021.8.11.

Köszönöm a gyönyörű szekrénysort ( új Firenze). Külön köszönet a szállítóknak. Udvariasak, ügyesek voltak. Csak így tovább!
 

2021. 8.2

Nagyon szépen köszönöm a gyors és szakszerű kiszállítást.  Nagyon szép a bútor és nagyon rendesek voltak a szállító fiúk is.

Köszönöm még egyszer!

 

2021.7.23.

Üdvözletem. Szeretnék köszönetet mondani a webáruház minden kedves dolgozójának. A megrendelt bútor a vártnál hamarabb érkezett meg. A szállítás pontos és gyors volt. A színe olyan mint a fotón bár élőben sokkal szebb. Jó minőségű és kedvező az ára. A  bútor kifogástalan állapotban és sérülés mentesen érkezett meg . A szállítók segítőkészek voltak. Csak ajánlani tudom mindenkinek. További hosszú távú sikereket kívánok. Köszönök szépen mindent. 

Tisztelettel Paksi Éva

 

2021.6.15.

Tisztelt Bútorolcsón Webáruház!

Kérdésem az nincs, de szeretnénk megköszönni Önöknek a gyorsaságot, a jó minőségű bútort, és a szállító fiúknak a kedvességet, a tökéletes bútor beszállítást a házba, valamint a türelmüket!

Minden jót Önöknek!

Üdvözlettel:

Mátó Erzsébet és Tünde

 

2021.4.27.

Az általunk megrendelt bútor épségben megérkezett. A szállítást végzők korrektek és segítőkészek voltak. Köszönet a Webáruház minden kollégájának!

Kálmán István

 

Gulyás Anita 2020-11-24 9:02

Köszönjük ma reggel megérkezettek a bútorok. A kollégákkal átnéztük az árút átvétel után.

Külön szeretnék gratulálni a szállítás pontosságát illetőleg, valamit a két fiatalemberhez, akik a bútort szállítottak.

Ritkán találkozok ilyen korrekt és kedves hozzáállású szállítókkal :)

Biztosan fogom még Önöket ajánlani ismerőseinek.

 

Dr. Borsy János Mátyás 2020-10-19 12:33

Örömmel kellett megállapítanom, hogy vannak még profi kereskedők a piacon! Franciaágyakat vettem üzletükben, jó hírük alapján, mert a gyerekeim az egész nyaralót onnan rendezték szinte be. És igazuk volt. Az üzletben lévő hölgy rendkívül készséges, udvarias, agilis, vérbeli üzletasszony, aki mindenben a vevő kiszolgálására törekszik. Természetesen sikerült Neki! A bútor a megígért időben érkezett, profi és lelkes rakodókkal, akiknek még az 5. emeleti felhozatal sem vette el a kedvét attól, hogy gyorsan és szakszerűen össze is szereljék az ágyakat. Köszönöm a munkájukat ezuton is! Önnek pedig elismerésem, hogy ilyen munkatársai vannak!

 

Vaskó Pálné 2020-10-18 14:26

Nemcsak megkaptam a kanapét, hanem szebb és jobb mint ahogyan azt a képen látható és nagyon örülök Neki: köszönettel Vaskó Pálné

 

Bugjó Zoltán 2020-08-19 13:33

Három franciaágyat vettünk Önöktől Debreceni üzletükben. Az eladó hölgy nagyon készséges volt. Minden esetben megtaláltuk a számunkra megfelelő minőségű ágyat. Többféle huzat szín és minőségi választékai között dönthettünk. Már első alkalommal meg voltunk elégedve a határidőkkel és természetesen a minőségi munkával. Időben kaptunk tájékoztatást az ágyak elkészüléséről, mivel saját szállítást választottunk. Az ágyak kiválasztásakor az eladó tanácsaival segített minket, hogy a lehető legstabilabb és kényelmesebb ágyat tudjuk kiválasztani. A boltot csak ajánlani tudom mindenkinek.

 

Csató Sándorné 2020-07-18 15:29

Étkezőgarnitúrát vásároltam Önöknél! Köszönetet szeretnék mondani a kolléganőinek a figyelmes,türelmes  kiszolgálásért! Minden kérdésemre segítőkész választ kaptam!Türelmesen keresték a problémámra a legjobb választ! Mindenképpen ajánlani tudom Önöket másoknak is! Munkájukhoz további sok sikert kívánok!

 

Lászlóné Sándor 2020-07-15 14:55

Ebben az évben másodszor rendeltem Önöktől szekrénysort.

Igazán minőségi, szépen megmunkált, stabil és esztétikus bútoraim lettek az újonnan vásárolt lakásban. Firenze 380 cm-es szekrénysor és Messina 245 cm-es szekrénysor.

Kiemelten fontos volt számomra, hogy a szekrények nem lapraszerelten, hanem összeszerelve, nagyobb darabokban érkeztek. (Nem kellett összelegózni.)

(Sok évvel ezelőtt nem sikerült egy lapraszerelt szekrénysort férjemmel összeszerelni. Gondoltuk, hogy bennünk van a hiba, nem konyítunk az ilyesmihez. Aztán addig-addig agyaltunk, míg végre rájöttünk, hogy két elem hiányzik a csomagból.....)

 

2020.6.25.

Az árak megfizethetők. Kimondottan olyan szekrénysorokat kerestem - divattól függetlenül - melyeknél sok a rakodási lehetőség.

Minden tartozékot megkaptunk, minden stimmelt és a szekrények nem csak a mi, hanem mások tetszését is elnyerték. Küldtem ismerőseimnek képeket, hátha ők is rendelnek Önöktől.

Szállító kollégáik kedvesek, ügyesek voltak, vigyáztak az ajtókra, falakra stb. Érkezés előtt többször udvariasan telefonáltak. Kis helyen is profi módon tolatnak!

Szóval nagyon elégedett vagyok, az áraik barátiak!

 

Csak egy megjegyzésem van: az egyeztetéskor megbeszélt körülbelüli szállítási dátum sajnos mindkét esetben kb. 2 héttel később történt meg.

De érdemes volt kivárni.

További sikeres munkát, sok megrendelést kívánok Önöknek!

Ildi 2020-05-15 09:09

 

Nagyon korrekt üzlet, ügyfélbarát hozzáállást tapasztaltam és teljesen partnerek voltak, abban, hogy a lehető legjobb megoldást találjam meg. Csak ajánlani tudom őket.

Majsai Zoltán 2020-05-14 20:14

 

Már másodszor rendeltem az áruházból, és mind a minőséggel, mind a kollégák hozzáállásával, a rendelés menetével maximálisan meg vagyok elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom önöket!

Tóth Józsefné 2020.05.13 08:38

 

Nagyon köszönöm. Nagyon szép. A kiszállítás gyors,precíz. A szállítók udvariasak,kedvesek. Köszönöm még egyszer!

Tisztelettel: Tóth Józsefné

 

Kerék Ferencné 2020.04.23 14:13

Kettő db. sarokheverőt vettem, amit a beígért időre meg is kaptam. Nagyon tetszik, és köszönöm szépen. Sokszor telefonon is tájékoztatást kértem, és olyan türelemmel foglalkoztak.Köszönöm munkásoknak is és vezetőjüknek a szép munkát.velem, nagyon kedves két hölggyell többszőr beszéltem. Mindenkinek ajánlani tudom, hisz nagyon ritka már az ilyen előzékeny kedves kiszolgálás. Tisztelettel Kerékné Orosháza.

 

H.S. Beáta 2020.04.17 18:09

Hálásan köszönök mindent, beleértve a kiválló bútor ismeretet!

Nagyon szépen köszönöm az eddigi rendeléseimnél nyújtott szakszerű hozzáértő segitséget, beleértve a mai rendelésem, ami a franciágy ajánlást illeti. Tökéletes lett!

A szállítási ötlet óriási segítség volt,

PRECÍZ GYORS szállítás és gyorsan össze is szerelték.

Máskor is itt fogok bútort rendelni.

Köszönök mindent,Jó egészséget, és kitartást kívánok a Bútorbolt dolgozóinak ebben a nehéz időszakban.

Tisztelettel:

H.S.Beáta

 

Nagy Lajos 2020.04.17 11:27

Ádám konyhai sarokülőt rendeltem. A helyzetre való tekintettel mégis időben és tökéletes állapotban. És a távolság sem kévés, mégis időben itt voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Csillagos ötös!

 

Szügyi Béla 2020.04.05 19:10

Nagyon elégedett vagyok gyors precíz kiszállítás!!intelligens kiszolgálás !máskor is igénybe veszem a szolgáltatást!!csak így tovább!!sok sikert kívánok és jó egészséget a vezetőségnek és a dolgozóknak!!vigyázzanak magukra és vigyázunk embert társainkra!!!

 

Kerekes Ilona 2020.03.28 13:51

Minden a megbeszéltek alapján ment az ügyfélszolgálattól pontos és jó tájékoztatást kaptam igazán segítőkészek voltak velem. A szállítók gyorsan és precízen hozták fel az konyhai sarkomat amihez rendeltem még egy 239-es gardrób is a hálóbszóbába. Ajánlani tudom őket jó egészséget kívánok nekik!!

 

Pálffy Zsolt 2020-03-15 12:45

Március 12-én meghozták a megrendelt Ariel gardróbszekrényt és a Leó franciaágyat. 4. emeletre szállítást és összeszerelést kértünk. Elképesztő ügyességgel és gyorsasággal végezte a 2 úriember a munkáját. Fantasztikus dolog, hogy 65 perc alatt ezt a munkát elvégezték és túlzás nélkül állíthatom, hogy szabályosan futva, emberfeletti tempóban végezték a munkájukat, egy pillanatra sem megállva. Köszönjük szépen nekik ezt a tökéletes munkát.

 

Fehér Mihály 2020-03-06 10:29

Szép a gardrób meg a komódok csak ajánlani tudom őket

 

Sinkovics Laura 2020-02-25 15:31

Teljes mértékben elégedett vagyok a kiszolgálással a termék minőségével.Azt kaptam amit vártam.Az  ügyfélszolgálaton pontos tájékoztatást adtak, segítőkészek és kedves voltak velem. A szállítók munkájára rosszat nem lehet mondani gyorsan és precízen hozták fel és szerelték össze az ágyat. Ajánlom mindenkinek őket !

 

Kovács Zsófia 2020-02-19 09:56

Minden rendben volt az ügyfél szolgálaton pontos tájékoztatást kaptam  időben érkezett a termék és a szállítók is gyorsan precízen hozták és szerelték össze a szekrénysort. Csak ajánlani tudom!

 

Balogné Pető Éva 2020-02-13 06:35

Köszönjük szépen a gyors,precíz ügyintézést 4 hét alatt megkaptuk az álom gardrób szekrényünket. A bútor nagyon jó minőségű, az ügyintézés tényleg ügyfélközpontú, ami manapság ritka A szállítás precíz volt, szimpatikus,segítőkész fiatalemberekkel Köszönünk mindent

 

Dr.Csábi Antal 2020-01-21 19:11

A megrendelt bútor időben megérkezett sértetlenül. Az ügyintézés gyors volt, udvarias, a tájékoztatással sem volt baj. A szállítók rendben, sérülésmentesen hozták fel az emeletre a megrendelt bútorokat, le a kalappal előttük. Jó lenne, ha a többi árú házak is hasonló módon bonyolítanák termékforgalmazásukat. Köszönöm, tisztelettel Dr. Csábi Antal.

 

Bodor Balázs  2020-01-21 14:20

Nagyon megvoltam elégedve a megrendelt termékekkel, minőségi munka, gyors házhoz szállítás . Csak ajánlani tudom.

 

Patócskainé Matkó Helga Magdolna  2020-01-21 13:35

Nagyon megvoltam elégedve a szállítással, a tájékoztatás időben történt. A bútorok sértetlenül érkeztek, minden rendben volt.

 

Ligler Erzsébet 2020-01-15 16:55

Megbízható, gyors ügyintézés, folyamatos tájékoztatás. A rendelt termék gyönyörű és egy héttel hamarabb érkezett. A szállítók korrektek, precizek és gyorsak. Csak ajánlani tudom mindenkinek

 

Lukács Attila 2019-12-14 07:25

Nagyon korrekt volt minden! Megrendeléstől a szállításig. Kértem segítséget az emeletre való felpakoláshoz. Kettő szállító jött és akik gyorsan és figyelmesen pakoltak. Ami még pozitiv volt, nagyon figyeltek mint a butor mint a falra, nehogy megsérüljön. CSAK AJÁNLANI TUDOM:!!!!!! Köszönöm!!!

 

Horváthné Szekér Kinga 2019-12-09 11:07

Köszönöm a precíz és gyors szállítást. A vevőszolgálattal és a szállítókkal is nagyon elégedett vagyok. A bútor nagyon szép, minden kelléket hiánytalanul megkaptam. Ajánlom minden érdeklődőnek. Szép Ünnepet kívánok, munkájukhoz kitartást.

 

Fazekas-Demeter Anita 2019-12-02 18:51

Egy hétfői napon hívtam fel a boltot, sürgősen szükségünk volt egy étkező garnitúrára. Az eladó hölgy nagyon segítőkész volt és mindent megtett annak érdekében, hogy mihamarabb megkapjuk. Csütörtök délután át is vehettük. Nagyon elégedett voltam a rugalmasságukkal és kedvességükkel

 

Károly Tímea 2019-11-20 16:00

Egy évvel ezelőtti rendelés, tolóajtós gardrób szekrény. Pontos tájékoztatás folyamatosan telefonon és email-ben is,pontos precíz szállítás.Mint a vevőszolgálat, mint a szállítók készséges segítség nyújtása. Az I-re pont, hogy a garanciás ügyintézést szintén ilyen pontossággal, segítséggel, szállítással intézték. Maximális elégedettség. Csak ajánlani tudom.

 

Bago Attila 2019-11-12 12:47

Köszönöm szépen a pontos idő betartását. Másnak is fogom ajánlani őnöket. Minden rendben volt hibátlanul megérkezett a bútor!

 

Balázs Károly 2019-10-12 08:37

Másodjára rendeltem a boltból, és mint először, most is minden tökéletesen működött. Az ügyfélszolgálat segítőkész, a kiszállítás pontos és korrekt. Mindenkinek ajánlom.

 

Vidovenyecz Tiborné 2019-10-11 07:15

A webáruházban rendelt székeket az ígért kiszállítási időben megkaptam. A rendeléskor telefonon egyeztettek velem a megrendelés adatait egyeztettük. Nagyon kedves, korrekt ügyintézés, hibátlan áru, megjegyzem ebben az áruházban találtam a terméket a legjobb áron. A székek érkezéséről telefonon egyeztettek velünk. A szállítás zökkenőmentesen zajlott, kedves, udvarias szállítóval. Az áruházat a jövőben is keresni fogom, csak ajánlani tudom másoknak is. Köszönök mindent!

 

Bujdosó Szilvia 2019-10-09 10:30

A megrendelt termék hibátlanul, pontosan érkezett. Mindenki nagyon segítőkész volt. Csak ajánlani tudom a webáruházat.

 

Kapros Csilla Beáta 2019-09-05 14:15

Kedves, udvarias, ügyfélbarát kiszolgálás. Korrekt árak, remek ár-érték arány. A hely, ahol az utolsó utáni pillanatban is van segítség. Nagyon köszönöm! A továbbiakban is sikeres munkát és szuper vevőkört kívánok!

 

Renglovics Bernadett 2019-07-19 18:19

Liza fantázianevű ágyat rendeltünk, a szövet kiválasztásához több alkalommal telefonos segítséget kérve, tekintve, hogy az üzletet, lakhelyemtől való távoli elhelyezkedése miatt nem állt módomban személyesen felkeresni, Le voltam nyűgözve a tapasztalt segítségnyújtás kapcsán. Andrea nevű munkatársakkal folytatott beszélgetéseket követően úgy választottam ki a termeket, mintha személyesen láttam volna. Példa értékű a hozzáállásuk, kérem, fertőzzenek!

 

Vargáné Szász Julianna 2019-07-16 05:41

Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget a hozzáállást ,megtudták oldani,hogy meglepetést tudjak szerezni,mindezt percek alatt ritka ma már.Biztos önöket választom legközelebb is még egyszer köszönöm

 

Vida Zsolt 2019-07-12 18:33

Egy Nest komódot rendeltem önöktől. Magával a termékkel, a webáruházzal és a szállítással is teljes mértékben elégedett vagyok. Minden pontosan úgy történt, ahogy előre meg volt beszélve. Nagyon szépen köszönöm! Továbbiakban sok sikeres üzletet és sok elégedett vásárlót kívánok!

 

Molnárné Matiz Gabriella  2019-06-30 16:12

Köszönjük szépen! Ez már a harmadik rendelésünk volt önöknél, nagyon megvagyunk elégedve kiváló minőségű bútorok! Precíz rendelésfelvétel, gyors kiszállítás. További szép napot mindenkinek!

 

Nagy Ferencné 2019-06-28 15:48

Törökszentmiklósról mentem el a bútoraimat kiválasztani az üzletükbe. Ilyen segítőkészséget már régen tapasztaltam. Nem csak a kiválasztásban kaptam szakértő segítséget amiből számomra az eladók ötösre vizsgáztak, hanem empátiából is. Mivel tudták, hogy messzebbről érkeztem, még arra is kiterjedt a figyelmük, szükségem van e toalettre és vízre. Ilyen figyelmes emberekkel régen találkoztam. Köszönöm

 

Balogh Rozália 2019-06-25 13:08

Nevada étkező asztalt rendeltem,a termékkel,szállítással maximálisan meg vagyok elégedve. A megrendelés, a kapcsolat a bolttal zökkenőmentes,a szállító munkatársak segítőkészsége példa értékű.Sok sikert a további munkájukban!

 

Zita Zoé 2019-06-18 10:17

Szeretném kifejezni elégedettségem Önök felé, nemrég vásároltam egy franciaágyat. Az üzletben a hölgy nagyon készséges volt, korábban is jártam már önöknél, akkor nappali bútort szereztem be, nagyon jól esett, hogy a kollégájuk emlékezett rám, megismert. Szakértő hozzászólásaival, kedvesen irányított egy kiváló minőségű termék felé. Szerettem volna megtudni a hölgy nevét, de Ő azt mondta Nekem az lényegtelen, mert Náluk minden kolléga egyformán lelkiismeretes és kedves, jól képzett eladó. Végül hallottam, hogy Icának szólították! Minden boltba/áruházba ennyire profi és vevőközpontú kollégákra lenne szükség, mint Ő. Gratulálok a vezetőségnek, hogy megtaláltak egy ilyen, ma már ritkaságnak számító megbízható,kedves és tájék ozott do lgozót! További sok sikert Önöknek!

 

Balázs Károly 2019-06-15 20:05

Egy szekrénysort(Diablo) és egy kanapét(RAFI) rendeltem. Az ügyfélszolgálaton minden segítséget megkaptam, a bútorok két hét múlva rendben megérkeztek, a kiszállítás gyors és korrekt volt. Köszönöm.

 

Szalai Zsolt 2019-06-04 21:30

Köszönöm a bútorokat minden rendben volt. Többször rendeltem már mindig minden rendben volt. Ez egy nagyon jó bolt. Köszönöm

 

Kathyné Kóka Mária 2019-05-29 16:18

Köszönjük az udvarias kedves kiszolgálást,és a pontos körültekintő házhoz szállítást.a lehetőséget ,hogy későbbiekben tudjunk rendelni a sarokülőhöz kiegészítő darabokat.Az ajándék díszpánnak is nagyon örülünk.

 

Bognár Béla 2019-05-24 20:37

Gyors, pontos, megbízható áruház. Valamint, ami talán a legfontosabb, a választott bútort, a szállítási költséget is figyelembe véve, országos szinten is a legkedvezőbb áron tudtam megvásárolni. Köszönöm.

 

Kasza Krisztina 2019-05-24 10:49

A mai napon rendeltem egy fotelágyat, amivel kapcsolatban voltak kérdéseim. A hölgy a telefonban maximálisan segítőkész volt, sőt az általános szállítási idő lerövidítésében is segített.Szorít az idő, kicsit későn kaptam észbe, de addig egyeztetett a hölgy a gyártóval, míg sikerült megoldani. Nagyon köszönöm a segítséget és a profi ügyintézést! Üdvözlettel Kasza Krisztina

 

Papp józsefné 2019-05-23 12:12

Nemrégen vásároltam egy Bella kocka-karos kanapét. Nagyon megvagyok elégedve vele, kényelmes könnyen kezelhető szép bútor. A szállítók akik hozták nagyon gyorsan hatékonyan dolgoztak, közben udvariasan elbeszélgettünk. Még egyszer megmutatták a kanapé működését és minden kérdésemre segítőkészen válaszoltak. Köszönöm a bútor boltban dolgozók udvarias kiszolgálását és a szállítók hatékony munkáját. Mindenkinek a figyelmébe ajánlom ezt a bútorboltot érdemes ide ellátogatni és körbe nézni. Nagyon jó munkát és sikereket kívánok nekik!

 

Hermány Mihályné 2019-05-23 10:27

Maximálisan meg voltam elégedve a bútor minőségével és a szállítók precizitásával. Csak ajánlani tudom.

 

Fabulya Katka 2019-05-14 13:13

Mindenkinek ajánlani tudom! Gyorsak, pontosabban villámgyorsak, precízek, teljes mértékben a vevőkért vannak! 5*, köszönöm!

 

Kerékgyártó László 2019-05-09 11:30

Kedves MAXI BÖRZE! Szeretném elégedettségemet kifejezni, a tavaszi akció keretei között rendkívül kedvező áron, kiemelkedő minőségű kanapéágyhoz jutottam hozzá Önöknél! Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, várakozáson felüli. Megemlíteném még azt, hogy többször jártam már az üzletben a Nyugati utcán, sosem csalódás bemenni, mindig kedves, mosolygós és felkészült személyzettel találkozom! A kiszállítás is gördülékenyen zajlott le. Hálás köszönetem minden kedves munkatársuknak!

 

Helga 2019-03-20 08:07

Szeretném megköszönni a segítségüket! Nagyon ritkán találkozom hasonló webáruházzal és ügyfélszolgálattal. Nagyobb mennyiségben volt szükségem asztalra. Egy nap alatt elintéztek mindent, minden követ megmozgattak, mindenkivel külön egyeztettek a raktártól kezdve a szállításon át. Másnapra (!!!) megérkezett az áru. Külön kiemelném, hogy az árut kiszállító úr végignézte velünk a csomagok kibontását és csak azután írtuk alá az átvételi papírokat. Ez- sajnos- nagyon nem tipikus. Köszönök mindent, hamarosan küldöm a következő megrendelést!

 

Papiknè Balàzs Anita  2019-03-05 09:37

Ètkező asztalt ès szèkeket vàsàroltam. A megrendelès utàn nèhàny percen belül egyeztetès cèljàból hívtak is az üzletből. Gyors,rugalmas szàllítàs. Jó minősègű bútorok.

 

2019-02-26 11:56:34 Molnár Nándorné

Tisztelt Bútorszalon! 12 nappal ezelőtt rendeltem  étkező asztalt és székeket hozzá az én elképzelésem szerint. A bútor ma megérkezett kifogástalan állapotban. Köszönöm. A rendeléstől kezdve egészen a szállításig több alkalommal is jelezték mi várható,ami nagyon pozitív  volt. A szállító kollégák is nagyon  segítőkészek,udvariasak voltak. Nagyon elégedett vagyok , ajánlani fogom másoknak is az áruházat.

 

2019-02-19 10:38:53 Erika

Kedves Maxi Börze Munkatársak! Nemrég vásároltam Önöktől egy ágyat, nagyon jó, szép és kényelmes, minőségi darab! A debreceni üzletükben voltam, nagyon barátságosan fogadtak minket, profi módon mindenről részletesen tájékoztattak, könnyedén gördülékenyen haladtak a megrendeléssel kapcsolatos dolgok! Innen is köszönjük Nekik és hálásak vagyunk a segítségért,tanácsokért! A kiszállítás is időben megtörtént, a szállítók is nagyon korrektek voltak köszönjük Nekik is!  Továbbra is sok sikert kívánok Önöknek a működéshez! Mindenkinek csak ajánlani fogom a MaxiBörzét!

 

2019-02-10 18:15:53 Petrovszki-Nagy Melinda

Tisztelt Maxi Börze! Interneten rendeltem egy komódot,maximálisan elégedett vagyok a termékkel a szállitókkal és az ügyintézővel.Máskor is vásárolnék itt.Köszönöm!

 

2019-02-10 11:17:51 Jakucs Zoltán

Egy franciaágyat rendeltem, amit a 3. emeletre kellett felhozni. Édesanyám fogadta a szállítókat, akik nagyon kedvesek voltak. Felhozták, villámgyorsan össze is szerelték, amit utólag is nagyon köszönök! Külön méretre gyártattam, hogy elférjen, cm-re stimmel minden. Az ágy kiváló minőségű, remek választás volt. Köszönöm!

 

2019-01-29 15:11:36 Boros Éva

Többször rendeltem már a webáruházból, minig azt kaptam, amit kértem, gyors, hatékony a kiszállítás, szépek, tartósak a bútorok, ezután is csak Önöktől fogok vásárolni.

 

2019-01-27 10:51:17 Bánszki Csaba

 

Tisztelt Maxi Börze  nagyon elégedett vagyok   időben gyorsan megkaptam  a megrendelt terméket köszönöm ajálom mindenkinek a boltot

 

2019-01-26 20:49:22 M László Szolnok

 

Internetes rendelésünk után, a rendelés visszaigazolásán túl telefonon is mindenre kiterjedő, részletes tájékoztatást kaptunk. A megrendelt bútor a közölt időszakban pontosan, rendben megérkezett. Köszönet a körültekintően eljáró, gondos szállítóknak is!

 

2018-11-10 10:33:37 S. T.

 

Nagyon szépen köszönjük a Flóra asztalt!Meg vagyunk elégedve. Pont olyan amilyenre számítottunk. A kollégák is nagyon kedvesen, segítőkészek voltak.Legközelebb is innen rendelek.

 

2018-11-05 10:52:53 László

 

 Tisztelt Maxi Börze!A debreceni üzletükben vásároltam, kolléganőjük nagyon kedves és segítőkész  volt, profi és szakértő módon tájékoztatott az általam kiválasztott darabokkal kapcsolatban, minden felmerülő kérdésemre megadta a számomra kielégítő, megnyugtató választ, ezzel pedig hozzásegített a döntéshez, az Ő javaslatára választottam Rebeka franciaágyat, Merkúr szekrénysort hozzáillő éjjeliszekrénnyel és 2 db Karmen széket. A kiszállítással kapcsolatban is alapos tájékoztatást kaptam, a megrendelt áru hamar elkészült, a kiszállítók pedig előre egyeztetett időpontban hozták ki a termékeket, Ők is segítőkészek és türelmesek voltak! Az egész üzletben rendkívül kellemes, családias, baráti hangulat fogadott, legközelebb is csak Önöktől fogok vásárolni!

 

2018-11-05 10:38:45 Anikó

 

Kedves Maxi Börze! Egy kedves ismerősünktől hallottunk az Önök üzletéről, az Ő javaslata alapján láttogattunk el debreceni üzletükbe. A személyzet nagyon kedves, lelkiismeretes és maximálisan "vevőközpontú", minden kérdésünkre készséggel válaszoltak és segítettek a legmegfelelőbb ágy,és szekrénysor kiválasztásában. A kiszállításról is el kell mondanom, hogy nagyon meg vagyok elégedve Velük, egyszerűen profi csapat! A szállítók a megbeszélt időben pontosan érkeztek minden bútor sértetlenül érkezett meg! Köszönjük minden kedves dolgozónak a munkájukat, további sok sikert!

 

2018-10-19 14:58:27 Marjai Eszter

 

Tisztelt Maxi Börze Tulajdonos! Interneten keresztül találtam meg az Ön cégét és nagyon örülök neki, az alábbiak miatt. Azt gondolom, nem sértek emberi jogokat, ha ezen esetben "személyeskedek", egy picit, a szó nemes értelmében. Telefonon kerestem meg Önöket és ilyen módon Ilona kolléganőjük volt a segítségemre. Hihetetlen kedvesen, segítőkészen, empatikusan és nem utolsó sorban türelmesen fogadta a kérdéseimet/kéréseimet és mindegyikre megnyugtató, kielégítő választ sikerült kapnom, aminek következtében, a beszélgetést követően azonnal megrendeltem a szóban forgó kanapét. Sok ilyen kollégát kívánok Önnek és magunknak is, vásárlóknak! KÖSZÖNÖM!További szép napot kívánok! Üdvözlettel: Marjai Eszter

 

2018-10-18 08:30:41 Szojka Alexandra

 

nagyon praktikus beleszeretem egyből ahogy meg láttam

 

2018-10-17 15:23:32 Kolozsvári Károly

 

 4 db szekrényelemet rendeltem: 2 db Galaxy G5 és 2 db Galaxy G7 szekrényt, melyek tökéletes állapotban érkeztek meg hozánk. A kiszállítók rugalmasak és gyorsak voltak a szekrények házba történő beszállításakor.Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 

2018-10-17 14:10:1 Váradinè

 

Attila konyhai sarokülőt rendelt a család Dédimamának születésnapjára,aminek nagyon örült! Kifogástalan állapotban érkezett meg a bútor. Könnyű volt összeszerelni és nagyon kényelmes! Masszív anyagból készült.A kiszállítás pontos és precíz volt. A szállítók is nagyon korrektek és segítőkészek voltak! Másoknak is csak ajánlani tudom Önöket!

 

2018-10-15 09:22:03 Kovács Gáborné

 

A megrendelt Oslo szekrénysort rendben megkaptam, köszönöm szépen a gyors  szállítást

 

2018-10-11 12:46:52 Sujtó Mariann

 

Minden tökéletesen rendben történt. Az ügyfélszolgálatos kedves, mindenről tájékoztatott. A termék minőség tökéletes. A szállítás a megbeszéltek szerint történt. A kiszállítást végzők is teljes mértékben ellátták feladatukat. Ajánlom másnak is az áruházat!!!

 

2018-08-23 20:01:37 Németh József

 

Tisztelt Maxi Börze!Megérkezett az kanapénk, amit már nagyon vártunk! A termék kifogástalan, köszönjük a szállításnál nyújtott korrekt intézkedést és segítséget!

 

2018-08-17 14:23:54 Elekné Kiss Erzsébet

 

Tisztelt Maxi Börze Tulajdonos !Interneten keresztül találtam meg az Ön debreceni üzletét, melyben vasárnapi napon rendkívül készséges eladók segítségével sikerült bútor rendelésünket leadni, melyet a megadott határidőn belül sérülésmentesen házhoz is szállítottak.Azóta online rendelés formájában adtam le a megrendelést, remélem ezzel is jó tapasztalatom lesz. Köszönöm, hogy hazai termék vásárlásában az Ön üzlete volt segítségünkre.

 

2018-08-14 17:17:57' Szalai Ferencné

 

Nagyon pozitív tapasztalat volt. A rendelt fotelek nagyon kényelmesek és stabilak, az anyaguk és mintájuk szép. Az áruház vevőkkel történő kapcsolattartása kifogástalan: rendelés után emailes visszajelzés és telefonos egyeztetés, szállítás előtt szintén. A szállító kollégák kedvesek és rugalmasak, érkezés előtt fél órával külön telefonon bejelentkeztek, hogy mikorra érnek oda.Köszönjük a munkát, bátran fogjuk ajánlani áruházukat másoknak is.

 

2018-08-14 16:07:07 Holczmann Istvánné

 

A bútor időben megérkezett, tökéletes állapotban. Az ügyfélszolgálat kíváló, kedves és segítőkész.  Mindenrőől pontos, részletes tájékoztatást adtak A szállítők gyorsak ügyesek, dcséret illeti őket. Mindennel meg vagyok elégedve, mindenkinek ajánlom a vásárlást.

 

2018-08-14 14:06:30 Szabóné B.Ágnes

 

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal.Gyors, pontos információkat kaptam a rendeléstől a kiszállításig.Szép a konyhabútor, udvarias,pontos a házhoz szállítás.Szívesen ajánlom másoknak is.

 

2018-07-26 16:40:56 Homonnai Zsolt

 

Nagyon elégedett vagyok az udvarias, informatív, segítőkész hozzáállással.

 

2018-07-23 21:32:04 Szász László

 

Nagyon elégedettek voltunk az üyintézéssel a szállítással és a termékkel is. A rendelés és szállítás alatt folyamatos email és telefon tájékoztatást kaptunk, amit dícséretesnek tartunk. Rendeléskor az ügyintéző tájékoztatott a szállítási határidőről, majd később kérésünkre, sokkal korábban a visszaigazolt idő előtt, pontosan a házassági évfordulónkra megérkezett a rendelt termék.Ezt nagyon nagy örömmel éltük meg. Sok-Sok Köszönetet Kívánunk minden munkatársuknak. Minden leendő vásárlónak ajánlom ezt a Bútorszalont. :-)

 

2018-06-27 18:07:48 Petrekabits Jakabné

 

Nagyon meg vagyok elégedve a Szandra szekrénysorral épp olyan,mint ahogy elképzeltem. A szállítással is nagyon kedvesek voltak .

 

2018-06-27 17:10:05 Tündi

 

Rendeltem egy gardrób szekrényt. Teljesen elégedett vagyok mind az üzlettel, mind a dolgozókkal! :) Megfizethető, mégis jó áru!

 

2018-05-15 22:23:40 Láncos Róbert

 

Kiváló minőségű kanapét kaptam, a szoba dísze! Igényes munka, stabil kivitel. Vendégágynak szánom, de tökéletesen megfelel, akár mindennapos használatra is. Erős vázszerkezet. Kárpitozás minőségét az eltérő színű varrás még jobban emeli.- jó döntés volt! Megrendelés, vásárlás folyamán, gyors, figyelmes és alapos tájékoztatást kaptam minden kérdésemre. Köszönöm, ár- érték arányban is meg vagyok elégedve! Az Önök oldalát ajánlom mindenkinek....

 

2018-04-24 11:56:20 Tari Lászlóné

 

Nagyon szépen köszönöm a kiszállitást. Szinte percre pontosan érkeztek a kollégák, kedvesek, előzékenyek voltak. A fotelek és az asztal pont olyan, mint ami a képeken volt. Köszönöm és további jó munkát kivánok Önöknek. Üdvözlettel Tariné

 

2018-04-13 16:30:50 Ladányi Katalin

 

Széket rendeltem, nagyon gyorsan megkaptam 1 hét). Teljes mértékben meg vagyok elégedve, ugyanolyan, mint a képen. Köszönöm szépen, nagyon barátságos lett a konyhám :-)

 

2018-03-25 20:30:30 Lente Mónika

 

Maximálisan elégedett vagyok az ággyal, nagyon kényelmes , a választott huzat is tökéletes. Köszönöm.

 

2018-02-20 11:19:45 Csató Ilona

 

A napokban megkaptuk a rendelt komódot és a számítógépasztalt. A rendelt termékek a megbeszélt időpontban megérkeztek, a szállítást végző kollegák udvariasak, segítőkészek voltak. Nem ez volt az első rendelésünk,  biztos vagyok benne, hogy legközelebb is a Maxi Börzétől fogunk rendelni. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a céget!  Köszönöm!

 

2018-02-14 09:23:31 Szép Péter

 

A megrendelt gardrób pontosan úgy és akkor érkezett meg, ahogyan ígérték. Sem a rendelésnél, sem a szállításnál nem volt probléma. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 

2018-02-12 22:22:27 Kerkuska Tímea

 

A megrendelt éjjeliszekrénypár sérülés mentesen megérkezett. Elégedett vagyok ,és bárkinek ajánlom.

 

2018-02-09 06:36:52  Mórocz László

 

Az árut rendben és időben megkaptam az elvárt minőségben. Nagyon kedvesek és segítőkészek. A szállítás is rendben lezajlott.A tájékoztatás is kitűnő. Csak ajánlani tudom őket.

 

2018-02-08 08:17:01 Marton István

 

A heverőt amit rendeltem a beígért napra meg érkezett. Meg vagyok elégedve a bútorral, és a kiszolgálással is. Ha a közeljövőben szükségem lesz még valamilyen bútorra ,biztos ,hogy felkeresem ezt a boltot. üdv: pisti

 

2018-02-07 15:13:32 Kiss Béláné

 

A rendelt komódom megérkezett, a telefonos ügyintézésnél nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.Teljesen elégedett vagyok a szolgáltatással és a minőséggel.

 

2018-02-07 10:33:07 Marton  István

 

A heverőt amit rendeltem a beígért napra meg  érkezett. Meg vagyok elégedve a bútorral, és a  kiszolgálással is. Ha a közeljövőben szükségem lesz még valamilyen bútorra ,biztos ,hogy felkeresem ezt a boltot.  üdv: pisti

 

2018-02-06 21:04:38 Róbert

 

Teljesen elégedett vagyok a szolgáltatással illetve a termékkel amit kaptam. Pontos szállitás segitőkész ügyintézők ami manapság már nem divat)Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 

2018-02-06 19:38:45 Szokolics Renáta

 

Tisztelt Maxi Börze!Flóra étkezőasztalt sonoma tölgy szín) Berta székekkel sonoma tölgy világosbarna zsákszövettel) rendeltünk Önöktől. A bútor hibátlanul, a megbeszélt időben megérkezett. A valóságban még szebb, mint a képeken! A szállítók nagyon kedvesek, segítőkészek. Üdv.: Reni

 

2018-02-06 19:18:54 Tóth Nikolett

 

Köszönöm a bútort, nagyon szép élőbe is :) Örömmel fogom használni, érdemes volt rá várni.

 

2018-02-06 14:44:16 Takács Pálné

 

Kedves Max Börze !!!Megérkezett a gardróbom.Szebb mint a képeken.  Igazán meg vagyok elégedve. Érdemes volt várni rá.  A szállítás profi, nagyon kedvesek  a szállítók, szakszerű , gyors és pontos.Köszönöm a szép munkát. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 

2018-02-06 14:23:43 Kökönyei  Ágnes

 

Két könyvespolcot rendeltem, aminek a paramétereit  többször is megváltoztattam.  Külön köszönet, hogy a sok változást rugalmasan és körültekintéssel kezelték és a végén minden olyan lett, amilyennek megálmodtuk. Még sosem láttam ilyen profi bútoráruházat.

 

2018-02-06 09:56:41 Németh Annamária

 

Kedves Maxi Bőrze! A megrendelt kanapéval maximálisan megvagyunk elégedve!A szállítás is nagyon korrekt módon történt,tényleg mindenben próbáltak alkalmazkodni hozzánk!A munkatársak az üzletben kedvesek és segítő készek voltak,szóval én csak pozitívan nyilatkozhatok Önökről!További sok vásárlót kívánok!

 

2018-02-06 09:54:19 Kósa Richárd

 

Az éjjeli szekrények nagyon tetszenek, imádjuk őket a párommal. A kiszállítással teljes mértékben megvagyok elégedve! Ajánlottam is már barátainak a weboldalt!

 

2018-02-04 17:16:42 Koók Sándorné

 

A komód nagyon szép. Köszönjük a pontos tájékoztatást és a szállítás is rendben volt. Másnak is merem ajánlani a megbízhatóságukat.

 

2018-02-03 15:12:51 Beregszászi Sándor

 

Maximálisan elégedett vagyok, mind a termékkel, mind a kiszállítással.A kiértesítés teljesen jól működik. Jó a kommunikáció.A termék az ígért határidőre megérkezett, a szállítást végzők, készségesek és udvariasak voltak.Csak ajánlani tudom!Köszönöm!

 

2018-02-03 12:32:36 Varga Mária

 

Nagyon köszönöm Önöknek a Tv szekrényt. Nagyon szép és preciz. A szállito fiuk is nagyon kedvesek voltak.Kivánok Önöknek jo egészséget a további munkájukhoz!

 

2018-02-02 13:15:24 Polyik Istvánné

 

Tisztelt Maxi Börze!A megrendelt heverőt az Önök által ígért időpontban sérülésmentesen megkaptam. Az ár és a minőség arányban van egymással. A szállítás rendben megtörtént. a szállító kollégák nagyon segítőkészek, udvariasak és korrektek voltak. Az Önök szolgáltatását ismerőseimnek is ajánlani fogom.Köszönöm  a segítségüket, csak így tovább!

 

2018-01-31 15:57:43 Gergely

 

Mind a kiszállítással, mind a gyors teljesítéssel meg voltunk elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a céget ! Üdv.: Gergely

 

2018-01-29 12:55:08 Bata Diána

 

Maximálisan elégedett vagyok,mind a termékkel, mind a kiszállítással.A termék az ígért határidő lejárta előtt megérkezett, a szállítást végzők, készségesek, kedvesek voltak.Köszönöm!

 

2018-01-26 10:23:54 Varga Zoltán

 

LUX Gardróbszekrényt rendeltem. A szállítás előtt egyeztetés és a szállítás is rendben megtörtént. A szállítók gyorsan és pontosan dolgoztak. A Terméket magam szereltem össze. minden alkatrész megvolt a csomagolásban és a csavarhelyek is teljesen pontosak . Általában preferálom a magyar termékeket és most elmondhatom hogy jó minőségű terméket kaptam jó áron , teljesen elégedett vagyok és ajánlom másnak is a céget .

 

2018-01-18 08:04:43 Katona Roland

 

Tegnap megérkeztek a rendelt termékek, hibátlan. Nagyon szépen köszönök mindent, a gyors ügyintézést, a szállítást nagyon rendesek, segítőkészek voltak a srácok)!További jó munkát kívánok önöknek!Üdvözlettel Katona Roland!

 

2018-01-02 08:34:59 Takács Dávid

 

Megkaptuk a Brill székeket.Nagyon szépen köszönjük a gyors szállítást és hogy a kollégák este 22.30 értek hozzánk dec.15 én.Utána indultak vissza Debrecenbe nagy gratula nekik kitartást.Ilyen későn még soha nem hoztak nekünk árut amit rendeltünk.A székek gyönyörűek köszönjük szépen.

 

2018-01-02 08:33:39 Kresják Jánosné

 

Köszönöm a segítségét, így karácsonykor már az új tv szekrényt használatba vehettem.Korrekt ügyintézésüket külön köszönöm és kívánok sok üzleti sikert.

 

2017-12-28 12:17:54 Takács Dávid

 

Megkaptuk a Brill székeket.Nagyon szépen köszönjük a gyors szállítást és hogy a kollégák este 22.30 értek hozzánk dec.15 én.Utána indultak vissza Debrecenbe nagy gratula nekik kitartást.Ilyen későn még soha nem hoztak nekünk árut amit rendeltünk.A székek gyönyörűek köszönjük szépen.Köszönöm szépen.Boldog békés ünnepeket kívánok a csapatnak.

 

2017-12-27 13:19:00 Csaba Stocker

 

Nagyon szépen köszönöm az éjjeli szekrényeket. Nagyon elégedett vagyok. Remek munka. A jövőben is Önöket fogom választani. Kellemes ünnepeket!

 

2017-12-04 15:18:44 Tóth Jenő

 

T. MaxiBörze!A megrendelt támlás dupla rugós hermina kanapé korrekt modon megérkezett, és azota már be is laktuk. Köszönjük az udvarias tájékoztatást, segitséget a választáshoz, Csak ajánlani tudom Önöket másoknak is.Kicsit megkésve reagálok, de remélem ez senkit nem riaszt vissza a vásárlástol. Üdvözlettel: Tóth Jenö

 

2017-11-11 17:44:55 Gajdos Katalin

 

Francia ágyat rendeltem ami a megbeszélt időpontban megérkezett ,nagyon szép termék!Külön köszönet a hölgynek aki a szállítást segített intézni !Kedves rugalmas vásárló barát webáruház ! Üdv:Kata

 

2017-11-11 10:34:23 Sánta Éva

 

A Danis-T gardróbot rendeltem, ami megérkezett és nagyon tetszik. A telefonos ügyintéző hölgy nagyon kedves és készséges volt, mindenről pontosan tájékoztatott. Emailben, majd telefonon is jelezték a bútor érkezését. A szállító sofőrrel aznap többször is beszéltem, szinte percre pontosak voltak és a 3. emeletre történő felvitelt is megbízhatóan megoldották.Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással és a bútor minőségével is.Nagyon köszönöm a Maxi Börzének! Mindenkinek ajánlom őket!

 

2017-10-19 19:16:19 Bugyi tibor

 

A napokban kaptam meg a megrendelt kamilla kanapét. A bolt eladói kedvesek, segítőkészek, a bútor szállítása a megbeszélt időpontban történt. Elégedett vagyok a termékkel, köszönöm. Tibor

 

2017-10-19 18:24:26 Kovács Zoltán Csaba

 

3 héten belül leszállították a megrendelt franciaágyat az általam kért szín összeállításban. A szállítók udvariasak, gyorsan és pontosan dolgoztak.Meg vagyok elégedve a bútorral és a kiszolgálással /rendelés és kiszállítás egyeztetés/ is.

 

2017-10-18 10:13:08 Gődér Melinda

 

Nagyon gyorsak és minden rendben zajlott . Köszönjük a pontos tájékoztatást. Meg vagyunk elégedve.

 

2017-10-17 09:56:20 Papp Gézáné

 

Tisztelt Maxi Börze! A komód nagyon szép és nagyon jó áron vettem, az ügyfélszolgálat és a szállítók is udvariasak, segítőkészek. Köszönöm, összességében is elégedett vagyok.

 

2017-09-25 18:21:58 Ravaszné Horváth Marianna

 

Szekrénysort, pillangó franciaágyat és gardróbot rendeltem. A megrendelt bútorok nagyon szépek, praktikusak, igényesen kidolgozottak. A vevőszolgálat nagyon készséges volt, kérdésinkre készségesen válaszoltak. A külön felmerült kérésünket teljesítették. A szállítás és az összeszerelés precíz és korrekt áron történt. Köszönjük

 

2017-09-20 11:22:48 Gál Józsefné

 

Köszönöm a bútort megkaptam abban az időben, ahogy megbeszéltük, nagyon szép, a szállítók is korrektek voltak. Köszönöm a gyors  kiszolgálást, mindenkinek csak ajánlani tudom.Tisztelettel:Gálné

 

2017-09-20 08:40:55 Ley Imréné

 

Örömmel értesítem,hogy a mai nap az előre egyeztetett és az Önök által maximálisan betartott időpontban megkaptam a nagyon szép Colorado szekrénysoromat.Nagyon elégedett vagyok az Önök segítőkész munkájával,a szekrénysor nagyon szép és masszív kidolgozásával.Nagyon praktikus,jól kihasználható modern darab.Ajánlani tudom  mindenkinek,aki jó áron ,minőségi bútorra vágyik,kedvező szállítási feltételekkel!Örülök annak is,hogy az eltérő időpontban rendelt asztal színével tökéletesen megegyezik!Valamint nagyon elégedett vagyok a két munkatársukkal,akik a szállítást és az összeszerelést végezték,maximálisan igazodva igényeimhez.Amit még kiemelnék,hogy a bútorok olyan tisztán érkeztek,hogy szinte még portörlést sem igényeltek !Köszönöm megbízható munkájukat,ajánlani fogom Önöket ismerőseimnek,és ha még esetleg lesz bútorra szükségem,biztos,hogy Önöknél nézek először  körül!

 

2017-09-15 08:12:02 Krisztina

 

Nagyon elégedett vagyok a termékkel és a kapcsolódó ügyintézéssel és a kiszállítással is. Segítőkészek, ügyfélközpontúak és a minőségi terméket a legjobb áron kínálják! Vissza is tértem, hogy további bútorokat rendeljek az új házunkba!

 

2017-09-14 18:26:39 Csató Ilona

 

Tisztelt Maxi Börze!A megrendelt szekrénysort megkaptuk sérülésmentesen, gyorsan a helyére került. Minőségben és esztétikában hibátlan, maximálisan meg vagyunk elégedve. Gyönyörű termék, nagyon örülünk neki!  Csak ajánlani tudom Önöket mindenkinek.Nagyon szépen köszönjük!

 

2017-09-11 15:38:18 Ley Imréné

 

Nagyon elégedett vagyok az asztallal és a székekkel, szép munka,a kiszállítás és a szerelés is rendben volt,nagyon precízen becsomagoltan érkeztek, gyorsan összeszerelték már ezek nagyon jól mutatnak,a nappalimban,biztos ugyanilyen szép munka lesz a szekrénysor is.Köszönöm az eddigieket is,már eddig is ajánlottam Önöket ezután főleg fogom!Akkor várom a szekrénysort a következő turnusukkal!Tisztelettel:Ley Imréné

 

2017-09-01 20:49:58 Andrea

 

Köszönöm az igényes és gyors munkát! A kanapé a megrendelés után gyorsan elkészült, a kiszállításról előre értesítést kaptam. A kiszállítás során a szállítók gyorsak, segítőkészek voltak. A bútor kényelmes, esztétikus, a leírásnak megfelelő. Maximálisan elégedett vagyok! Máskor is itt fogok vásárolni, bátran ajánlom mindenkinek!

 

2017-08-30 23:24:06 Bernadett

 

Ár-érték arányban magasan a legjobb az országban. Emellett a vevőközpontú szemlélet és magas színvonalú kiszolgálás példaértékű.A termékkel, a kiszolgálással, az árral, a kiszállítással, összefoglalva mindennel maximálisan elégedett vagyok.Mindenkinek csak ajánlani tudom, és biztos hogy én is újra felkeresem Önöket, ha bútorra lesz szükségem!

 

2017-08-30 10:30:50 Pájer Richárd

 

Tisztelt Maxi Börze!Először rendeltem Önöktől és biztos vagyok benne, hogy nem utoljára. Teljes mértékben elégedett voltam a rendelt bútorral, a rendelés menetével, a tájékoztatással és a kiszállítással. Csillagos ötös!Nagyon köszönöm!

 

2017-08-11 09:53:08 P.T.Edit

 

Nagyon szép, igényes bútor. Összeszerelve szállítják, profi csomagolás, mindennel megvoltunk elégedve!

 

2017-08-10 07:19:33 Svirzsovics Károlyné

 

Franciaágyat rendeltem Önöktől, mely a megbeszélt időpontban megérkezett. Mindent, amit a rendeléskor kértem teljesítették. A házba beszállítás az összeszerelés pontos, szakszerű udavarias dolgozók végezték. Csak annyi időt töltöttek az összeszereléssel, amennyi szükséges volt. Nagyon meg vagyok elégedve magával az ággyal is és a korreket árával is.Kellemesen csalódtam korrektségükben és vásárlócentrikusságukban.Köszönöm:  Svirzsovicsné

 

2017-08-09 17:12:26 P.T.Edit

 

Nagyon szép, igényes bútor. Összeszerelve szállítják, profi csomagolás, mindennel megvoltunk elégedve!

 

2017-08-09 11:45:34 Eleonóra Németh

 

Tisztelt Maxi Börze Bútorszalon és Lakberendezés!A gyermek kanapénk megérkezett, elégedettek vagyunk nagyon vele, köszönjük szépen! ☺Csak ajánlani tudom Önöket mások számára is!Üdvözlettel: Németh Eleonóra

 

2017-08-02 11:13:28 Gál Józsefné

 

 Nagyon köszönöm a foteleket, a mai napon megkaptam őket. Nagyon szépek, és elégedett vagyok a munkával, és a szállítással is.  Nagyon rendesek voltak a szállítók is. További sok sikert, és jó egészséget kívánok.Üdvözlettel: Gál Józsefné

 

2017-08-01 18:55:20 Kovács István

 

Tisztelt Maxi börze, ez úton szeretném megköszöni az önök által szállított terméket . mind a minőség valamint a szállítási idő betartásában jelesek . a szállítok tisztelet tudok, példa lehet ma  Magyarországon az önök tevékenysége . KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER.

 

2017-07-20 14:17:21 S. Julia

 

Tisztelt Maxi Börze! Maximálisan megvagyok elégedve az Önöktől vásárolt heverővel, és a precíz és kedves kiszállitással! Valamint Külön köszönöm rugalmasságukat, hogy az általam kijelölt időponton történt a szállítás!  Mindenkinek csak ajánlani tudom az áruházat!! :)

 

2017-07-03 12:49:54 Uszkai Andrea

 

Ma átvettem a rendelet székeket, nagyon elégedett vagyok a minőségükkel és a kiszállítással is.Örömmel ajánlom másoknak is a webáruházat.Köszönettel:Uszkai Andrea

 

2017-06-23 22:30:35 Timár Kata

 

Több helyen megnéztem a megvásárolni kívánt székeket, és a Maxi börze bútorboltban találtam rá a tökéletes feltételekre. Árban, és kiszállítási időben egyaránt! A megrendelt székeket extra gyorsan kiszállították, és a munkatársak kedvessége kiemelkedő. Csak ajánlani tudom a céget! Profi munka, köszönöm!

 

2017-05-30 08:30:00 Vasvári Mária

 

Kedves Maxi Börze!Nagyon szépen köszönjük a kanapét, nagyon elégedettek vagyunk, csodaszép köszönjük!

 

2017-05-21 10:55:01 Juhász Attila

 

Több terméket is rendeltünk önöktől,amiket rendkívül gyorsan,pontosan szállítottak. A két szállító ügyesen,egyben barátságosan végezte a munkáját. A megrendelt termékek sérülésmentesen,gyorsan kerültek a helyükre.Biztos,hogy ajánlani fogom önöket mindenkinek,és én is önöktől rendelek a későbbiekben is.

 

2017-05-19 15:25:11 Gábor Fazekas

 

 A vásárolt termék Athén tolóajtós gardrób 180-as avellino sötét színben.Minőségben, esztétikában hibátlan. Gyönyörű termék, nagyon örülünk neki!A sofőr a megbeszélt időben itt volt, és kedves volt.Nagyon szépen köszönjük.

 

2017-05-19 08:25:52 Gerse Edit

 

Nagyon szépen köszönöm az étkező asztalt és az ülőkéket nagyon elégedett voltam mert ilyenre számítottam és nagyon szép is..Ezúton szeretném még a szállítóknak a gyors és udvarias kiszállítást megköszöni és további munkájukhoz sok sikert kívánok!

 

2017-05-14 08:00:12 Beatrix Oláh

 

 A legjobbak. Korrekt ügyintézés , pontos szállítás . A bútor kényelmes , a leírásnak megfelelő paraméterek. Kedves és segítőkész ügyintézők,  előzékeny és udvarias szállítók. Mindenkinek ajánlanám . Köszönöm Maxi-börze  :)

 

2017-05-08 17:48:33 Nagy Gréta

 

Köszönjük az ágyat, teljesen megvagyunk vele elégedve. A tájékoztatás pontos volt, a szállítással sem volt baj. A szállítók nagyon kedvesek és barátságosak voltak! Köszönjük!

 

2017-05-08 16:04:01 Rotár Györgyné

 

Először rendeltem a Maxi Börze Bútorszalontól.  Maximálisan elégedett vagyok, mind a bútor minőségével, mind a kiszállítással. Külön köszönöm az ügyintézők, kedvességét, segítőkészségét. Bátran ajánlom mindenkinek.

 

2017-05-04 20:49:48 Lakatos Andrásné

 

Sziasztok ! Berta étkezőt rendeltünk , meg vagyunk elégedve mindennel nagyon szép az étkező hamar házhoz szállították ingyen és folyatosan tartották velünk a kapcsolatot telefonon és e-mail-ben ! Még fogok rendelni ágyat szekrényt stb. KÖSZÖNÖM

 

2017-04-30 17:43:38 Borókné Marianna

 

Pontos,megbízható,korrekt....Csak ajánlani tudom Önöket!

 

2017-04-25 09:05:23 Denke Éva

 

Már több  mint két éve  vásároltam a Maxi börze debreceni üzletében, de még mindig  úgy  nézek  rá mint egy új darabra. Nagyon kényelmes, szép és  kiváló  minőség. Mindenkinek ajánlom.

 

2017-04-10 10:51:03 Molnár Krisztina

 

Köszönöm a gyorsaságot! A rendelt bútorok hamar elkészültek és nagyon szépek! A kiszállítás során a fiúk rugalmasak voltak az időpontot illetően és nagyon gyorsan dolgoztak :) Minden elismerésem a boltban dolgozó kollégák segítőkészségéért és igazi eladói hozzáállásáért is! Már többször vásároltam nálatok, de ezután is ott fogok, bármire is legyen szükségem...és ahol csak tudom, ajánlom a boltot és az oldalt is!

 

2017-04-10 09:42:26 Csontos Árpádné

 

Köszönjük a megbízható, pontos ügyintézést Fiona étkezőgarniturát rendeltem amit ingyenes kiszállitással rövid határidövel megkaptam, telefonos egyeztetéssel, a szállítók részéről is  maximálisan meg vagyok elégedve mindenkinek ajánlom!

 

2017-04-08 17:11:47 Taskó József

 

A megrendelt heverőt az igért időpontban pontosaan, jó minőségben leszállították. A szállítók gyors, pontos munkát végeztek, meg vagyok velük elégedve. Az áruház szolgáltatásait mindenkinek csak ajánlani tudom.

 

2017-04-07 18:21:56 Guruczi János

 

Nagyon meg vagyok elégedve a francia ággyal.Pont olyat kaptam mint amilyet megbeszéltem a megrendeléskor.A Hölgy aki intézte a megrendelést udvarias és segítőkész volt.A bútor leszállítása a megbeszélt időben pontosan megtörtént.A bútor sértetlen,a tartozékok hiánytalanul meg voltak.Köszönöm a szállítók udvariasságát.Az összeszerelés egyszerű volt.Bútort legközelebb is innen fogok rendelni.Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 

2017-04-07 17:24:37 Rák Rita

 

A héten szállították ki a megrendelt carlos típusú franciaágyunkat. Nagyon meg vagyunk vele elégedve, azt kaptuk amit rendeltünk. Határidőn belül került kiszállításra. A szállítók kedvesek és segítőkészek voltak. Mindenkinek csak ajánlani tudnám a Maxi Börzét! Köszönjük Szépen! :)

 

2017-04-05 16:23:39 Palóczné Szirbuly Anita

 

A mai napon megérkeztek a megrendelt ágyak.Köszönjük szépen,nagyon elégedettek vagyunk.Üdvözlettel Palóczné

 

2017-04-05 11:18:45 Prém Szabina

 

Múlt héten érkezett meg az étkező asztalom, melynek minősége kifogástalan, nagyon egyszerűen összerakható volt. Ilyen korrekt és részletes tájékoztatással még nem találkoztam sehol. Kapcsolattartás kifogásolhatatlan, mindenről időben és részletesen tájékoztattak! Külön köszönet a szállítók rugalmasságáért! Az előre megbeszélt helyszínt a munkaidőm letelte miatt módosítani szerettem volna városon belül,  ezt a szállítók gond nélkül teljesítették. Respect az egész csapatnak! :)Szabina

 

2017-04-03 15:53:12 Csokáné Kovács Nikoletta

 

Tisztelt Maxi Börze!Maximálisan meg vagyunk elégedve!!Gyors, kedves,korrekt,sérülésmentes szállitás!!Mindenkinek ajánlani tudom!!!Biztos hogy visszatérő vásárlók leszünk!!!Köszönettel:Csonkáné Niki

 

2017-03-25 14:10:32 Cs. Ádám

 

A megbeszélt határidőn belül bőven érkezett meg a bútor, ami kiváló állapotban volt. A szállító kolléga előzékeny és készséges. 5/5-ös minőség minden tekintetben. :)

 

2017-03-24 14:06:29 Anna

 

Múlt héten érkezett meg az étkező garnitúránk. Már két héttel hamarabb kiszállították volna, de nekünk nem volt jó így későbbi időpontot kértünk. Nagyon segítőkészek és rugalmasak. Nagyon meg voltunk elégedve mind az értesítésekre, szállításra, kapcsolattartásra vonatkozóan. Mindenkinek szívesen ajánljuk, mert biztos, hogy aki innen rendel meg lesz elégedve a szolgáltatással. És persze nagyon fontos, hogy a bútor is első osztályú!!Köszönjük! :)

 

2017-03-21 10:12:41 Edit Galaczi

 

Köszönjük a bútorokat! Nagyon szépek és a szállítás is tökéletes volt, a fiúk gyorsan és ügyesen a helyére vitték sértetlenül a bútorokat!Maximálisan elégedettek vagyunk !Üdv Edit

 

2017-03-19 14:15:09 Pass Ádám Attila

 

Franciaágyat rendeltünk innen párommal. Minőségi és nagyon szép az első közös ágyunk amit Önöknek hála remek áron és szuper gyorsan megkaptunk. Az egészen biztos, hogy mi még vásárolni fogunk innen. Köszönjük

 

2017-03-02 16:58:37 Kis László

 

Tisztelt Maxi Börze!Nagyon megvagyunk elégedve az Önöktől rendelt francia ággyal, szintúgy a szállítókkal,és a nagy körültekintéssel végzett ügyintézéssel is. Ajánlani fogom Önöket ismerőseimnek, barátaimnak is. És én is csak Önöktől fogok a későbbiekben is rendelni.Köszönök szépen mindent!!!!!Üdvözlettel egy nagyon elégedett vásárló.Kis László

 

2017-02-21 20:27:50 Csonka Zoltán

 

Már nem előszőr rendeltünk a cégtől. Most a lakásunk teljes bútorzatát rendeltük meg, három szekrénysort, egy ülőgarnitúrát, egy étkezőt, egy franciaágyat, és egy heverőt. Most is minden rendben ment. A megbeszélt határidőt betartva, tökéletes minőségű bútorok érkeztek. A szállítók 3 óra alatt felhordták a 2. emeletre, összeszerelték, és a helyére tették ezt a hatalmas mennyiségű bútort.Csak gratulálni tudok, csak így tovább! Több ilyen cégre lenne szükség kishazánkban....

 

2017-02-20 10:44:39 Henriett Roman

 

Ezúton szeretném jelezni,hogy az Önöktől megrendelt bútor az ígért időpontban és minőségben megérkezett,a szállító-összeszerelő kollégák munkája is nagyon korrekt volt.További eredményes munkát kívánva,üdvözlettel:Barkáné Román Henriett

 

2017-01-31 21:44:57 Boldizsárné Flick Terézia

 

Köszönöm! A megrendelt bútort megkaptam a jelzett időben! Nagyon meg vagyok elégedve a bútorral. Az eladó hölgy kedves felvilágosításával is egyaránt, valamint a szállítás menetével is! Remélem, hogy fogunk még találkozni! További jó munkát és sikeres üzleteket kívánok! Üdvözlettel:Bné

 

2017-01-27 20:39:56 Ritz Enikő

 

Maximálisan meg vagyok elégedve mindennel! Minden kérdésemre készséggel válaszoltak, profi csapat! A szállítók is profik, nagyon vigyáztak a bútoraimra, pedig 2 emeletet kellett cipelniük. Köszönet még egyszer!A szekrénysor nagyon szép, imádjuk! Legközelebb is innen rendelünk! Köszönöm!!!

 

2017-01-27 10:55:43 Buzás Péter

 

Én is 2 hónapot vártam a termékre, de 100% -ban megérte! Nagyon szép bútort kaptam, ami megéri az árát. Kellemesen csalódtam. Bátran ajánlom mindenkinek ezt a boltot. Köszönöm szépen.

 

2017-01-18 18:28:52 Reka Hegedus

 

A rendelés menete rendben zajlott. Rendkívül precízen mindenről értesítve. A kiszállítás zökkenőmentesen zajlott le, rendkívül gyorsan, és nagy hozzáértéssel. Két hónapot vártam a bútorokra de megérte :)Gyönyörűek és kifogástalan állapotban lettek összeszerelve és a helyükre téve. Kívánok minden jót!Köszönettel Hegedűs Réka

 

2017-01-17 08:48:16 Gy. Ágnes

 

Nagyon elégedett vagyok a szekrénnyel, amit rendeltem.A szállításban is rugalmasak voltak, amit még egyszer köszönök.Csak ajánlani tudom mindenkinek, máskor is innen fogok rendelni!

 

2016-12-29 14:16:05 Vörös Barbara

 

Köszönjük szépen a gyors ügyintézést a gyors szállítást! Nagyon megvagyunk elégedve a Maxi Börze csapatával. Minden jót : Vörös Barbara

 

2016-12-27 08:00:42 Vörösné Fülöp Diána Ildikó

 

Nagyon szép és még fontosabb kényelmes franciaágy.Meglepett a telefonos egyeztetés mivel hétvégén történt de nagyon ügyfélcentrikus.A szállítók pontosak és kedvesek voltak.Köszönöm szépen.Legközelebb is Önöket választom bútor vásárláskor.

 

2016-12-13 20:52:01 Kovács Marika

 

Ma érkezett a bútor, nagyon udvarias  segítőkész,mindenre alaposan  figyelő szállítókkal.Egy csodálatos kanapét kaptam.Kimondottan ajánlom gerincbetegeknek.Budapesten élek,de itt egyszerűen nem kaptam  árban,és minőségben hasonlót.Mind a tájékoztatással,a kommunikációval,mind a termékkel nagyon elégedett vagyok.Egyértelmű,hogy hosszú távon a vásárlójuk leszek,mert az elmúlt 17 évben hasonlót nem tapasztaltam. Önök kiváló szakemberek,megérdemelnek minden tiszteletet.Szeretettel:Kovács Marika

 

2016-11-26 18:15:22 Kerezsi Attila

 

Nagyon elégedettek vagyunk a szekrénysorral. November 4-én rendeltük meg és már  november 22-én meg is kaptuk. Nagyon gyorsan máshol négy hat hetet várni kell. Csak ajánlani tudom a Maxi Börzét. Gyorsak, korrektek a szállítással is minden rendben volt. Este kilenc előtt szállították ki a szekrényt mégis türelmesek és segítőkészek voltak a szállítók. Köszönjük szépen. Biztosan fogunk még rendelni önöktől.

 

2016-11-19 21:19:58 Seres Ildikó

 

Alba fonott ülőlapos étkező,Berta asztallal 6személyes garniturát rendeltem.A székek rendkivül kényelmesek,az asztal erő,szép kivitelezès.Rendkivül jó áron kényelmes  és szép árút kaptam.A szállìtás is kifogástalan volt.Köszönöm családom nevében.Seres Ildikó

 

2016-10-24 11:31:29 János Rácz

 

Nagyon elégedett vagyok megrendelt áruval. Nagyon tetszik.Sértetlenül átvettem, a kiszállítással is nagyon megvagyok elégedve.Köszönöm szépen!

 

2016-10-13 12:57:02 Nagy Krisztina

 

Mindenkinek szívesen ajánlom a webáruházat. A megrendelés során az egyeztetések alkalmával mindig kedves hangnemben válaszoltak a kérdéseimre, valamint a bútorszállítók is figyelmesek és segítőkészek voltak. És ami nagyon fontos, hogy a bútorok nagyon szép kivitelűek, igényesek. Köszönöm szépen, biztosan visszatérő vásárló leszek.

 

2016-09-14 15:04:34 Miszlainé Himer Anita

 

A megrendelt francia ágyat tegnap este megkaptuk,köszönjük szépen nagyon szép és kényelmes és gyorsan is elkészült csak ajánlani tudom mindenkinek aki bármilyen bútort szeretne vásárolni.Üdvözlettel:Miszlainé HimerAnita

 

2016-09-08 15:22:05 Konkoly Elvira

 

Meg kaptam a 2 kanapét Vera és vente nagyon jó minőségüek,és szépek.Az ügyintézök  segitökészek és udvariassak voltak. A szállitok udvarassak kedvessek. Köszönöm

 

2016-09-08 10:26:30 Dietz Raina

 

Ma érkezett a bútor, percre pontosan, rendkívül udvarias fiatal csapat hozta, segítőkész, kellemes és igenis ez a cég képvisel egy olyan színvonal, amilyen eddig csak Németországban és Ausztriában tapasztaltam. Az eddigi e-mailen kapott információk is nagyon hasznosak voltak, folyamatos tájékoztatást kaptam - szóval annyira maximálisan meg vagyok elégedve, hogy azontúl az összes bútort ettől a cégtől meg fogom rendelni, ajánlani fogom és vinni a hírt - van Magyarországon is becsületes, udvarias és pontos kisolgálás.

 

2016-09-02 12:41:43 Barta Tímea

 

Nagyon elégedett voltam a szállítással és a bútorokkal egyaránt amit önöktől rendeltem! Nagyon szépek színösszeállításban és a carlosz franciaágyon nagyon jókat tdok aludni!Mégegyszer köszönök mindent és ha ismételten bútorvásárlásra kerülne sor csakis önöket választanám!!! :)

 

2016-08-16 15:21:26 Brencsák István

 

Tisztelt Maxi börze! Köszönet a segítőkészségükért és udvariasságukért!Kérésemet maximálisan figyelembe vették és jóval  ! a vállalt határidő előtt megküldték nekem a megrendelt forgófotelt.Köszönöm még figyelmességüket és pontosságukat is!Pilis, 2016. augusztus 16.                                                                  Brencsák István

 

2016-08-12 20:57:30 Kustosné Cz. Barbara

 

Mindennel meg vagyok elégedve! 3 héten belül kiszállították az étkező garnitúrát, ami kifogástalanul szép és jó! Ajánlom másnak is!

 

2016-08-11 18:53:42 Petrovics Julianna

 

Tisztelt Maxi Börze!Debreceni üzletükben vásároltam az Evelin 3+2+1 ülőgarnitúrát, mellyel teljesen meg vagyok elégedve. A bordó színt választottam, élőben szerintem még szebb is, mint a képen. A bolt dolgozói kedvesek, udvariasak és segítőkészek voltak, telefonon keresztül és a boltban is. A bútort nagyon hamar, egy hét alatt megkaptam. A szállítással is teljesen elégedett voltam, a szállítást végző dolgozók is segítőkészek, rugalmasak, gyorsak voltak. Csak ajánlani tudom önöket mások számára is!Köszönöm szépen még egyszer ezt a vásárló barát hozzáállást! Tisztelettel: Petrovics Julianna

 

2016-06-07 23:05:21 Dürgőné Szegedi Anna

 

Tisztelt Vámosi József Úr! Ibolya franciaágyat rendeltem Önöktől, ami  a megadott időpontban pontosan és sértetlenül megérkezett. A fiúk nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, köszönöm nekik!  Mind az árúval, mind a kiszállítással és az ügyintézéssel nagyon elégedett vagyok!További sikeres munkát kívánok! Üdvözlettel,Dürgőné Szegedi Anna Oroszlány

 

2016-05-26 19:29:55 Burkus Krisztina

 

Ma hozták az ülőgarnitúrát,hát nem jutottam szóhoz csodálatos,kényelmes,szép nagy.Sokat gondolkodtam melyik is legyen ,de nagyon nem bántam meg hogy ez mellet döntöttem.köszönöm..:)

 

2016-05-26 19:26:48 Burkus Krisztina

 

Ma kaptuk meg az ágyat ,csodálatos,szép és nagyon szuper volt a szállítás is..:)

 

2016-05-02 12:50:58 Veréb Zsuzsanna

 

Nagyon segítőkész ügyfélszolgálat,gyors pontos szállítás,nagyon szép minőségi árú!Köszönök mindent.Ha szükségem lesz bármire csak az önök áruházát választom! Üdvözlettel:Veréb Zsuzsanna

 

845, 'hu', 641, 0, '2016-04-13 08:02:08', 0, 'kissferenc69@gmail.com', 'Kiss Ferenc', 0, 0, 0, 'Remek a weblapon elhelyezett Online chat lehetőség!rnA feltett kérdésemre azonnali választ kaptam, azaz figyelnek is a beérkező hivásra.', 1, 0, 1, '0000-00-00 00:00:00', 0, '0000-00-00 00:00:00'),

 

2016-03-29 15:32:54 Dobosné Polgár Tímea

 

Nagyon szép a KC2-es cipős szekrény előlapja.

 

2016-03-17 22:12:21 Nagyné Kocsis Katalin Etelka

 

'Tisztelt Vámosi József! Az általam megrendelt szekrénysor rendben megérkezett. Mind az árúval, mind a kiszállítással és az ügyintézéssel nagyon elégedett vagyok. Köszönöm szépen és amennyiben hasonló akciós lehetőség kínálkozik a legközelebbi vásárlásomkor, Önöket fogom keresni.További sikeres munkát kívánok Önnek és minden munkatársának, jó egészséget hozzá, üdvözlettel: Nagyné Kocsis Katalin Etelka Makóról.

 

2016-02-28 14:36:45 Trényi Róbert

 

Tisztelt József úr.Szeretném levélbe is megköszönni, hogy mindent egyben leszállítottak számomra.Köszönöm a srácoknak is a segítő, késégét.Az eső végett sietni kellett a pakolással, de összefogva minden gyorsan tető alá lett téve, és egyből letörölve.Köszönjük, párommal ezt.Csak ajánlani tudom önöket mások számára is, mert  100% korrektek, és szakmailag is felkészültek, szép, minőségi  termékeik vannak.További szép napot, és további sok sikert.Tisztelettel Trényi Róbert vásárló.

 

2016-02-23 10:51:29 Pálffy Andorné

 

Decemberben megrendeltem januári szállítással 2 db alsó konyhaszekrényt és 1 db plusz munkalapot. A bolt munkatársnői többször egyeztettek velem, ami nem csak jó fontos volt, de jó érzést is keltett bennem, mert olyan volt mintha én lennék az egyetlen vevőjük. Januárban az egyeztetett időpontban kifogástalan állapotban, udvarias kiszolgálással megérkezett. Meglepődtünk, hogy a lábakhoz és a fogantyúkhoz minden csavar meg volt, sőt 2-3 darabbal több. A bútor szép kidolgozású, jó minőségű, az ára igazán kedvező. Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Köszönöm szépen nagy élmény volt Önöknél vásárolni.

 

2016-02-19 Varga Sándor

 

A múlt héten 02.08. –án rendeltem Önöktől egy gardrób szekrénysort a debreceni üzletükben melyhez 15.-én egy polcos szekrényt is vásároltam,a rendelt termékeket már 18.-án hiánytalanul,kifogástalan állapotban címemre le is szállították.Szeretnék köszönetet  mondani a bolt dolgozóinak valamint a szállítást végző munkatársaiknak a segítőkész ,rugalmas ,gyors,korrekt munkájukért!Ha a jövőben bármilyen bútorvásárlást tervezek Önöket választom,a boltjukat bátran ajánlom másoknak is.Kívánom hogy sok éven keresztül maradjanak a piacon számtalan elégedett vásárlóval!Köszönettel  :  Varga Sándor    Debrecen

 

2016-01-25 Deli Gábor

 

'A magyar szilva - beige gyönyörű kombináció! A bútor nagyon masszív! Ár érték arányban messze a legjobb! Bátran ajánlom bárkinek aki szeretne egy igazán jó étkezőgarnitúrát!

 

2016-01-21 Pápai László Zsoltné

 

Marina gardróbot 120cm rendeltem.Maximálisan meg vagyok elégedve a minőséggel és a szállítással is.Gyors,megbízható csak ajánlani tudom mindenkinek!

 

2016-01-19 Fűz Krisztián

 

Köszönjük  munkájukat . Az Atilla konyhai saroknak az egész család őrült  . A kiszállítással is megvoltunk elégedve

 

2016-01-18 Zsanett

 

Genova típusú franciaágyat rendeltem. Kb. 1 hónap alatt legyártották. Az ággyal teljes mértékben elégedett vagyok, azt kaptam amit szerettem volna. A termék ugyanolyan szép élőben is mint amilyen a képen volt. Köszönöm!

 

2016-01-18  Kristály Gabi 

 

Messina szekrénysort 400 cm  rendeltem, gyönyörű, kifogástalan minőségben kaptam kézhez. A szállító emberkék kedvesek, gyorsak voltak, ajánlom mindenkinek! köszönöm! Komló

 

2015-11-09  K.Erika

 

Viktória szekrénysort rendeltem síró díszítéssel. A bútor gyönyörű lett! Nagyon meg vagyok elégedve. A gyártás mindössze 3 hetet vett igénybe. Nagyon kedvesek voltak, még a szállítás után is hívtak, hogy rendben van -e minden. Csak ajánlani tudom a céget!

 

2015-10-31  Helga

 

Sidomix Bridge szekrénysor Kellemes csalódás ért,a szekrénysort csak neten láttuk elötte.A Hölgyek telefonon nagyon széleskörű tájékoztatást adtak,és kedvesek voltak.A szállítok is korrektek voltak.

 

2015-10-13 Molnárné Matiz Gabriella

 

Kedves Maxi Börze!Köszönjük az udvarias kiszolgálást a megrendeléstől, a kiszállításig. A választott bútorok minősége tökéletes.Maximálisan elégedettek vagyunk az önök által nyújtott szolgáltatással.További munkájukhoz sok sikert kívánunk! Tisztelettel: Molnárné

 

2015-10-11  Hornyák Sylvia

 

 Carla franciaágyat rendeltem Érdre szállítással, szereléssel. Mindennel nagyon meg voltam elégedve. A szállítók nagyon kedvesek voltak, gyorsan összeállították a franciaágyat. Azóta rajta alszunk és nagyon kényelmes és szép. Praktikus a nagy ágyneműtartója.Mindenkinek csak ajánlani tudom. üdvözlettel: Hornyák Sylvia

 

2015-10-10  Szabolcs

 

Egy kombinált számítógépasztalt rendeltem, teljes tájékoztatást kaptam telefonon róla, hogy mikorra várhatom, a kiszállítással sem voltak gondok, és a bútor is olyan szép mint vártam. Bárkinek ajánlanám a boltot, és biztosan fogok még innen vásárolni. Nagyon szépen köszönöm

 

2015-09-27 Tarczal Jánosné

 

Meg vagyok elégedve a Bútorral amit rendeltem,és a szállítással is. A megrendelt időre elkészült a Bútor a szállítás is rendbe ment, tudom ajánlani másnak is

 

2015-09-03 Klaudia

 

 Kedves Levélolvasó! Székeket hiánytalanul megkaptam.A szállító alkalmazottak, nagyon segítőkészek és kedvesek voltak!Büszke lehet rájuk, hogy este 9 óra után is készséggel álltak a vásárlók rendelkezésére.Mindezt mosolyogva!!!Üdv KlaudiaKöszönöm szépen!

 

2015-08-25 Kiss Lászlóné

 

'Üdvözlöm Gardrób magasító, Kála és Viola 160-as gardróbhoz érdekelne.Gardrób magasítót szeretnék vásárőlni, 160-as gardróbhoz de úgy hogy 2 különálló 80- as elem  lenne, ha  ez megoldható, az egyedi árat kifizetném. Ajtó színe Calwados-juhar Korpusz oldal színe Calwados Várom a visszajelzést, Akkor is érdekelne, ha nem lehet szétszedni, mert akkor majd meg csináltatom.mással.

 

2015-08-12 Mezei Zoltán

 

Egy Domino szekrénysort rendeltünk, ami a megbeszélt időben el is készült. A kiszállítás telefonos egyeztetés után, szinte percnyi pontossággal történt. A szállítók maximális odafigyeléssel, korrektül végezték a munkájukat.A szekrénysor kiváló minőségű, ezért a vételárért nagyon megéri az árát. Összességében teljesen elégedett vagyok, azt kaptam, amit vártam. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 

2015-07-15 Erős Zsuzsanna

 

Szép és kényelmes bútordarab ez a kanapé. Köszönöm az udvarias kiszolgálást, és a pontos szállítást.

 

2015-06-25 V. Erika

 

Nagyon köszönöm a munkájukat! Rugalmasak, segítőkészek, megértőek. A bútor nagyon szép. A szállítást végző kollégák pedig figyelmesek, gyorsak, pontosak, szakszerűek. Nagyon elégedett vagyok.

 

2015-06-04 N-S éva

 

Gyors, pontos ügyintézés, mindenbe a segítségünkre voltak. Kiegészítő felső szekrényt vettünk a meglévő gardróbunkhoz. Tökéletesen passzol méretben és színben. Nagyon elégedettek vagyunk. Szállítással minden rendben volt. Csak ajánlani tudom.

 

2015-05-29 Sinka Miklósné

 

Sonia ülőgarnitúrát vásároltam, az ügyintézéssel és a szállítással maximálisan elégedett voltam. A bútor szép és kényelmes, ajánlom másoknak is.

 

2015-05-26 Csonka Zoltán

 

Az árak kedvezőek! A tájékoztatás naprakész! A határidő pontos! A szállítók segítőkészek, és udvariasak!És még egy nagyon fontos dolog. A kiszállítás és a bútor kifizetése után is érdeki a céget a vevő elégedettsége. A szállítás után 2nappal felhívott egy nagyon kedves Hölgy, és érdeklődött, hogy minden rendben ment-e. Nagyon elégedett vagyok, köszönök mindent !

 

2015-05-15 Miklós Erika

 

Gyors és pontos ügyintézés. A megrendeléssel kapcsolatban udvarias, segítőkész válaszokat kaptam kérdéseimre, telefonon és e-mailben tájékoztattak, hogy hol tart a rendelésem. A szállítás is rendben zajlott a megbeszélt időben. Nem rendeltem még nagyobb összegű terméket webáruházban, de kellemesen csalódtam.A kanapé amit rendeltem nagyon szép és kényelmes. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt az oldalt.Köszönöm a munkájukat!

 

2015-05-11 Bogi

 

Köszönöm szépen hogy a rengeteg kérdésemre mindig türelmesen vàlaszoltak és segítettek.A vàlasztott szekrénysor nagyon jó minőségű az àra pedig a többi àruhàzhoz képest nagyon kedvező àrú.Mindenkinek csak ajànlani tudom Önöket!

 

2015-05-08 Siófoki Hotel

 

Megrendeléstől a szállításig korrekt, kedves és jól szervezett csapattal kötöttünk szerződést. A bútorok minősége kifogástalan és nagyon szép kivitelűek, az áraik is korrektek. Nagyon elégedettek vagyunk, köszönjük szépen!A jövőben is Önöktől vásárolunk bútort!

 

2015-05-06 T. Zsuzsa

 

A munkatársak kèszsègesek, korrektek. A bútor szépen kidolgozott, minden igényt kielégít úgy a megjelenése, mint a kényelmi faktora. Ár-érték arányban messze elmarad tőlük a többi "konkurens". Kiszállìtaskor a szerelő-szállìtó csapat ügyes, gyors, halk és nagyon barátságos volt. A termék tökéletes állapotban, pontos helyre került a lakásban :) A továbbiakban csak innen rendelek bútort!!

 

2015-04-30 Zsuzsa

 

Nagyszerű, rugalmas kiszolgálást tapasztaltunk. Nagyon segítőkészek és gyorsak. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A bútor szép kivitelezésű.

 

2015-04-28 G. Fehér Ildikó

 

Mind személyesen, mind telefonon nagyon készséges munkatársak segítették a vásárlást és a szállítási szolgáltatás lebonyolítását. Az ágy gyönyörű és szépen kidolgozott :)Ami pedig különösen kellemes meglepetés volt: a szállító-szerelő csapat olyan halkan és óvatosan végezte a dolgát, hogy szinte észre sem lehetett venni!Nagyon köszönöm a profi munkát!

 

2015-04-23 Molnár Ildikó

 

A megrendeléstől a kiszállításig minden szervezetten gördülékenyen ment! Profi cég!! A franciaágy gyönyörű,és kényelmes masszív! Az ára közel-távol a legolcsóbb és mégis minőséget kaptunk,sok árajánlatot megnéztünk de ez mindent vitt!A szállítás is szakszerűen flottul ment!Örülök,hogy önöket választottam!A jövőben is itt vásárolunk.Köszönjük szépen!Üdvözlettel: ILDIKÓ

 

2015-04-16 Molnár Gábor

 

Korrekt, gyors ügyintézés és házhozszállítás. Ebben az országban nagyon ritka az ilyen kiváló szolgáltatás. Legközelebb is itt fogok vásárolni!Köszönöm szépen!

 

2015-04-08 Schaffer Gáborné

 

 Az általunk megrendelt Natália ágykeret ágyráccsal, éjjeli szekrényekkel és matraccal, az ígért határidő előtt jóval megérkezett. A szállítás mellett a szerelést is profi módon egykettőre elintézték a kollégák. Az áruval, és a szolgáltatással is maximálisan elégedettek vagyunk, és azóta sokkal jobbakat alszunk! :) Köszönjük!

 

2015-04-08 Szécsiné Erzsi

 

Köszönöm mindenkinek a munkáját mert nagyon szép és kényelmes bútorokkal lett így otthonunk gazdagabb. Mindenkinek csak ajánlani tudom önöket. További jó munkát kívánok mindenkinek ebben a remek csapatban.

 

2015-04-07 Kocsiné Karaf Mariann

 

 Tisztelt Bútorszalon!Köszönöm a kiválló minőségű franciaágyat, a gyors szállítást és szakszerű összeszerelést. Minden gyorsan és precizen zajlott. Az ágy szép, strapabíró és sértetlen állapotban került el hozzám.Köszönettel: Kocsiné

 

2015-04-03 Kovács Zoltán

 

Az általam rendelt Fan sarokülő szép és kényelmes bútor, a minőségével nagyon meg vagyok elégedve.. Számomra fontos szempont volt az is hogy magyar gyártó termékét vásároljam meg egy magyar kereskedőtől. A webáruház munkatársai kedvesek és segítőkészek, a szállítás az ígért időpontban rendben megtörtént.

 

2015-03-31 Kristóf

 

Kedves Munkatársak!A bútorommal kapcsolatban mindennel teljes mértékben meg vagyok elégedve!Kezdve a gyors, és teljeskörű tájékoztatástól, a megrendelésen és fizetésen át a gyors és szakszerű kiszállításig!Így kellene működnie minden termelőnek-kereskedőnek!Határozottan ajánlani tudom áruházukat mindenkinek!Üdvözlettel:Kristóf

 

2015-03-25 Tóth János

 

A megrendelt étkezőt pontosan megkaptuk.Minden a legnagyobb rendben zajlott.Így kellene működni mindennek.Köszönöm.

 

2015-03-17 Moncsi

 

3 részes Vivien ülőgarnitúrát rendeltünk.Rendeléstől kezdve, a házhoz szállításig minden rendbon volt. Segítőkész, kedves munkatársakkal dolgoznak. Kiváló minőségű,pontos,szép,kényelmes bútort kaptunk.Az ár más gyártókhoz képest olcsó,ami nagyon sokat számít!! Mindenkinek ajánlani tudjuk!!!

 

2015-03-17 Simonné

 

A bútor szép,az ügyintézés korrekt. A szállítók figyelmesek.Meg vagyok elégedve. Köszönöm!

 

2015-01-24 Krivos Erika

 

A megrendelt szekrénysor  (Dublin) jó minőségű és élőben még szebb, mint a képeken. Minden nagyon korrekt volt, a megrendelés visszaigazolásától kezdve a házhozszállításig. Szívesen vásárolok innen máskor is, mert maximálisan elégedett vagyok, köszönöm!

 

2015-01-23 Pusoma Judit

 

Nagyon szép ez a termék! Ugyan azt szeretném meg rendelni ami a képen van!'

 

2014-12-18 Ö. Nóra

 

A bútor időben megérkezett, kedvesek és korrektek voltak mindenben! Az étkező tényleg olyan mint a képen! Örülök neki, és köszönöm! További sok sikert!

 

2014-12-16 Platzer Erika

 

Nagyon szèpen kidolgozott preciz munka.a szekrèny olyan mint amit a kèpen látni.pont ilyennek kèpzeltem.csak dicsèrni tudom a kèszitőket.mindenkinek csak ajálani tudom ezt a gyártot.az igèrt időpontot is betartják.a szállításban sincs semmi hiba Nem bántam meg hogy őket választottam !!ajánlom mindenkinek!!!!100%-ig elègedett vásárlò!!!

 

2014-11-24 Buknicz Tamás

 

Maximálisan elégedett vagyok a céggel! Korrektül tájékoztattak és a vállalt határidőn belül teljesítették a kiszállítást az ország másik felére is! Köszönöm!

 

22014-11-10 CSONTOS FERENC

 

 KORREKT KERESKEDŐ.TERMÉK MINT A KÉPEN,PARAMÉTEREK SZINTÉN A LEÍRTAKNAK MEGFELELTEK.PONTOS KAPCSOLAT TARTÁS ÉS SZÁMLÁZÁS.EGY NAGYON FONTOS DOLOG PONTOSAN A MEGJELÖLT ÓRÁBAN SZÁLLÍTOTTAK AMI NAGYON RITKA.AJÁNLOM ŐKET.

 

2014-10-27 Pataki Sándorné  

 

Mona classic gardrób- szekrényt rendeltünk erről az oldalról, az ANIKINCS KFT Vámosi József) közreműködésével. A terméket az ígért határidőben megkaptuk, a kivitelezése szép, az elemek pontosan illeszkednek. Az ára más gyártókhoz képest olcsó.  Mindenkinek  ajánlani tudom !Pataki Sándorné 

 

2014-10-23 drtp

 

Reményeimet felülmúló remek minőségben kaptam meg a bútort, minden elismerésem a gyártónak!rnKülön köszönet a kapcsolattartó korrektségéért és a szállítók profizmusáért.Sokáig szkeptikus voltam, ám a tapasztaltak alapján bátran ajánlom mindenkinek :)

 

2014-10-22 Csirke Sandorne

 

Internet böngészés -kor rátaláltam Maxi bútor boltra még nem rendeltem interneten semmit ,fen tartásaim  voltak.Nem vagyok már fiatal 70-év felett ,mi nem így vásároltunk ,de nagyon megtetszett ,hogy oly konyha bútort rendelhetek ami árba,hosszba variálható ,mivel csak alsó részre van szükségem .Több helyen már érdeklődtem ,de bizony számomra árba igen drága volt. Ez a Maxi bolt bizony reális árral, kivitelezéssel ,szállítással ,nem utolsó sorba ígéret pontos betartással dolgozik ,Köszönöm !!!   Csak mindenkinek ajánlani tudom  Mohácsról .

 

2014-10-16 V. Adrienn

 

Kedves weboldal látogatók, leendő vásárlók Nagy tételben rendeltünk a cégtől bútorokat 4 személyes Berta étkezőasztal Calvados színben,Raffaello beige színű) székkel, Berta fotel, Berta duo fotel, Fanny kör dohányzóasztal). A termékek minőségével, a szállítással, a közvetítő Vámosi József kedvességével is nagyon elégedettek vagyunk. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a céget!

 

2014-10-03 Tratyikné Zsidi Márta

 

Csővázas székeket rendeltem, gyönyörűek!!! Nagyon megvagyok elégedve!!! Kommunikatív,kedves Eladóval tartottuk a kapcsolatot, amíg a székek megérkeztek!!! KÖSZÖNÖM a munkájukat!!!

 

2014-10-02 Kárendi Norbertné

 

Nagyon elégedett vagyok mindennel, jó minőségű Berta foteleket vettem remek áron udvarias kiszolgálással, gyors kiszállítással. Máskor is itt fogok vásárolni, ajánlom mindenkinek!

 

2014-09-23 Dányádi Viola

 

Attila étkezősarkot rendeltünk erről az oldalról. Nagyon meg vagyunk elégedve mind a kapcsolattartással, mind a bútor minőségével. Valószínű, hogy nem utoljára rendeltünk innen!

 

2014-09-23 Erika Bodrog Kisfaludról

 

Minden rendben volt. A megadott gyártási és szállítási időn belül megérkezett az ágy. A szállítók rugalmasak voltak. Habár az összeszerelés nem volt megbeszélve, mégis megcsinálták. Jó minőségű, gyönyörű ágy. Köszönöm! Teljesen elégedett vagyok!

 

2014-09-14 Tóth Imre

 

Oregon ágyat rendeltünk innen ferrara tölgy színben, meg vagyunk vele elégedve, azóta sokkal magasabban alszunk.:)Olcsó árak, minőségi bútorok, korrekt tájékoztatás, kiszolgálás.Csak ajánlani tudom!

 

2014-08-21 Szabó-Lovizer Anita

 

 Mi egy étkező garnitúrát rendeltünk erről az oldalról. mindennel nagyon meg voltunk elégedve. a bútor minősége szuper, a kiszállítás és a kapcsolattartás is korrekt volt. több oldalon és áruházban is megnéztük ezt a bútort és ezen az oldalon volt a legolcsóbb. szerintem legközelebb is innen fogunk rendelni. :-)

 

2014-07-22 Humenszki Béláné

 

nagyon tetcik ajánlom másnak is a 2-es elem csak dobozos változatban rendelhetö az mit jelent?

 

2014-07-21 Varga Mária

 

Nagyon szép bútort kaptunk a legkedvezőbb áron.  A szállítás gyors és pontos volt.Nagyon meg vagyok elégedve,és legközelebb is innét rendelek bútort,csak ajánlani tudom mindenkinek!

 

2014-07-17 Varga Melinda

 

Szép, igényesen megmunkált étkezőgarnitúra,mely nagyon elnyerte tetszésünket.

 

2014-07-02 Zsoldos Miklósné

 

Mona classic 200-as gardróbot rendeltem. Nagyon elégedett vagyok. Olyan, amilyennek a fotó alapján elképzeltem. A megbeszélt színben, a megbeszélt időpontban (pedig az ország másik végén lakom), a megbeszélt áron (nagyon tisztességes ár!), hibátlanul, jó minőségben kaptam meg. Nagyon előzékeny, körültekintő szállítás kíséretében. Köszönöm ! Biztos, hogy a továbbiakban is innen rendelek! 

 

2014-07-02 Tóth Attiláné

 

Minden termék probléma nélkül megérkezett, segítőkész futárokkal. A bútorok szépek, modernek.Ajánlom az áruházat!

 

2014-06-26 Anikó

 

ez a carla franciaágy csodás választás volt. köszönöm a kedves hölgynek a telefonban a sok segítséget.

 

2014-06-20 Kiss Éva

 

A legjobb választás a Berta étkező 6 személyes mert bár 4-en vagyunk de így férünk el kényelmesen Nemrég rendeltem meg a bútort és már hívtak is a szállítással kapcsolatban, hogy az étkező mikorra várható Kedves úriemberrel beszéltem.AJÁNLOM MINDENKINEK!!! Nem csak a berta étkezőt hanem a bútor boltot is.KÖSZÖNÖM!!!

 

2014-05-14 Fuksz Péter

 

 Tökéletesen meg vagyok elégedve mindennel! A bútor gyönyörű a kiszállás gyors és pontos volt! Csak ajánlani tudom önöket!

 

2014-05-14 Seres Orsolya

 

Segítőkészek ,jó kommunikálni az ügyintézővel akár többször is visszahív nehogy hiba legyen!! ,pontos, megbízhatók, Carla franciaágy kiváló! Köszönjük'

 

2014-06-01 Timári Sarolta

 

Nagyon elégedettek voltunk a bútor minőségével, árával és a kiszállítást végző munkatársakkal is. Legközelebb is innen rendelünk, és mindenkinek ajánljuk ezt az üzletet.

 

2014-05-30 Szigeti Istvánné

 

Megbízható eladó, ajánlom mindenkinek. Köszönöm!

 

2014-05-29 Nagy Petrekanovic Magdalena

 

A termék kifogástalan, kiváló ár-érték aránnyal. Több helyen néztem ilyen modellt, különböző árban. Volt ahol a duplájába került, alacsonyabb minőségben. S habár a terméket rendelés előtt nem láttam, átvételkor maximálisan elégedett voltam, ugyan úgy mint a hozzá(m)állással.Köszönettel, jó szívvel ajánlom.

 

2014-05-19 Pálinkásné Bánfalvi Hortenzia

 

Magasan a legjobb árak és minőségi kiszolgálás!!!Csak ajánlani tudom:-))

 

2014-05-19 Hódi Marietta

 

Kedves Munkatársak!Mindennel nagyon elégedett vagyok, a munkatársak részéről a figyelmesség figyelemre méltó.Az ágy tökéletes, azóta nem kelünk fel éjszakánként az autók zajára sem :)Köszönjük!Marietta, Gábor

 

2014-05-15 Molnár Zsuzsanna

 

Mars szekrénysor elegáns, egyszerűen praktikus az elrendezése, pakolási lehetőségei nagyon jónak látszanak. Én is szeretnék egy ilyen szekrénysort calwados színben, mert szerintem ebben a színben a leg elegánsabb.

 

2014-04-22 B és E-2006 Bt.

 

Maximálisan elégedettek vagyunk az előszobafallal, szűk két hét alatt el is készült a bútor, úgy, ahogyan mi szerettük volna. A szállítással sem volt semmi probléma, az áru sértetlenül érkezett meg, pedig kb. 450 km-t kellett szállítani. Az eladók kedvesek és segítőkészek voltak. Ha pontozni kellene, mindenre a maximális pontot adnánk. Nagyon köszönjük!

 

2014-03-27 Bene István

 

Az árú tökéletes kényelmes megbízható szállítás időben gyorsan korrekt partner ajánlani tudom mindenkinek!

 

2014-03-27 Kedves Zoltán

 

Nílus Szivacsos heverő 10 cm szivacso A bútor teljességgel megfelel a leírásnak, korrekt minőség, kényelmes. Ami a boltot illeti: rendkívül kommunikatív és rugalmas, a megrendelés állapotáról és a kiszállításról folyamatos tájékoztatást adtak, a megbeszéltek szerint időben teljesítették a rendelést. Csak ajánlani tudom, megbízható, pontos szolgáltatást nyújtanak. Köszönöm! Remélem lesz még alkalmam itt vásárolni.

 

2014-03-27 Banó Józsefné

 

Köszönöm, nagyon Szuper és kényelmes.Üdvözlettel. Banó Józsefné. Mélykút

 

2014-03-27 Minden rendben ment a megrendeléssel, a szállításról napokkal előre egyeztettek, és a megbeszéltek szerint hozták. Még kis csavartakaró  matricákat  is kaptam, amit a gyártó nem ad. Csak ajánlani tudom a céget.

 

2014-03-23 Bálint Ágnes

 

A termék esztétikailag megfelel a képen látott terméknek. Szépen kidolgozott részletekkel. Nagyon praktikus az elrendezése és sok a pakolási lehetőség is. Az ár és a termék arányban áll egymással. A kapcsolat az áruházzal a vásárlás menetéről tökéletes. A kiszállításról a telefonon történt tájékoztatás és az egyeztetés tökéletesen működött. Ajánlom mindenkinek ezt a Web Áruházat, mert nem fognak csalódni benne.

 

2014-03-11 ÉVA

 

ELEGÁNS A SZÍNBEN HOZZÁILLŐ SZEKRÉNYSORRAL, MI A PETRA SZEKRÉNYSORHOZ VETTÜK, MAGYAR SZILVA-JUHAR KOMBINÁCIÓVAL, MINDEN HELYET KAP, NINCS SZÜKSÉG TÖBB BÚTORRA A SZOBÁBAN. NAGYON TETSZIK, HOGY A BÚTOROK, SZEKRÉNYEK SZINE SZABADON VÁLASZTHATÓ, A MÉRETBEN IS VAN VÁLASZTÉK!

 

2014-02-21  Adrienn Kalocsáról

 

Nagyon praktikus, jó elrendezésű, sokoldalú szekrénysor. Mi egy Santiago gardróbbal kombinálva tettük a helyére. Kitűnő választásnak bizonyul!Csak ajánlani tudom azoknak, akiknek sok a ruhája, vagy csak elpakolni való holmija, hiszen rengeteg tágas polcos, illetve akasztós hely van benne!rnA magyar szilva szín a két gyerkőc mellett nagyon nagy előny, viszont a juhar színű kiegészítők remekül feldobják a szekrénysort! A termék kiváló minőségben, a megadott szállítási határidőn belül érkezett meg Santiago tolóajtós gardrób. Nagyon szimpatikus a dupla akasztó, a sok (mély) polc és a 2 rejtett fiók. Rengeteg holmit tudunk benne tárolni. Mi a Valencia szekrénysorhoz vettük meg pluszba (magyar szilva + juhar szín kombinációjával).Nagyon meg vagyunk elégedve!Köszönjük!

 

2014-06-01 Timári Sarolta

 

Nagyon elégedettek voltunk a bútor minőségével, árával és a kiszállítást végző munkatársakkal is. Legközelebb is innen rendelünk, és mindenkinek ajánljuk ezt az üzletet.

 

2014-05-30 Szigeti Istvánné

 

Szép termék,nem okozott csalódást.Megbízható eladó,ajánlom mindenkinek.Köszönöm!

 

2014-05-29 Nagy Petrekanovic Magdalena

 

A termék kifogástalan, kiváló ár-érték aránnyal. Több helyen néztem ilyen modellt, különböző árban. Volt ahol a duplájába került, alacsonyabb minőségben. S habár a terméket rendelés előtt nem láttam, átvételkor maximálisan elégedett voltam, ugyan úgy mint a hozzá(m)állással. Köszönettel, jó szívvel ajánlom.

 

2014-05-19 Pálinkásné Bánfalvi Hortenzia

 

Magasan a legjobb árak és minőségi kiszolgálás!!!Csak ajánlani tudom:-))

 

2014-05-19 Hódi Marietta

 

Kedves Munkatársak!Mindennel nagyon elégedett vagyok, a munkatársak részéről a figyelmesség figyelemre méltó.Az ágy tökéletes, azóta nem kelünk fel éjszakánként az autók zajára sem :)Marietta, Gábor

 

2014-05-15  Ónozó Károlyné

 

Gyönyörűek a tolóajtós szekrények, a belső kialakítása is nagyon praktikus.Sajnos nekem csak 230 cm szélességű szekrény férne el, ez meg 239 cm széles.

 

2014-05-15  Molnár Zsuzsanna

 

A Mars szekrénysor elegáns, egyszerűen praktikus az elrendezése, pakolási lehetőségei nagyon jónak látszanak. Én is szeretnék egy ilyen szekrénysort calwados színben, mert szerintem ebben a színben a leg elegánsabb.

 

2014-04-22  B és E-2006 Bt.

 

Maximálisan elégedettek vagyunk az előszobafallal, szűk két hét alatt el is készült a bútor, úgy, ahogyan mi szerettük volna. A szállítással sem volt semmi probléma, az áru sértetlenül érkezett meg, pedig kb. 450 km-t kellett szállítani. Az eladók kedvesek és segítőkészek voltak. Ha pontozni kellene, mindenre a maximális pontot adnánk. Nagyon köszönjük!

 

2014-03-27 Bene István

 

Az árú tökéletes kényelmes megbízható szállítás időbenrngyorsan korrekt partner ajánlani tudom mindenkinek!

 

2014-03-27 Kedves Zoltán

 

A bútor teljességgel megfelel a leírásnak, korrekt minőség, kényelmes. Ami a boltot illeti: rendkívül kommunikatív és rugalmas, a megrendelés állapotáról és a kiszállításról folyamatos tájékoztatást adtak, a megbeszéltek szerint időben teljesítették a rendelést. Csak ajánlani tudom, megbízható, pontos szolgáltatást nyújtanak. Köszönöm! Remélem lesz még alkalmam itt vásárolni.

 

2014-03-27  fp

 

'Minden rendben ment a megrendeléssel, a szállításról napokkal előre egyeztettek, és a megbeszéltek szerint hozták. Még kis csavartakaró matricákat is kaptam, amit a gyártó nem ad. Csak ajánlani tudom a céget.

 

2014-03-23 Bálint Ágnes

 

A termék esztétikailag megfelel a képen látott terméknek.Szépen kidolgozott részletekkel. Nagyon praktikus az elrendezése és sok a pakolási lehetőség is.Az ár és a termék arányban áll egymással.A kapcsolat az áruházzal a vásárlás menetéről tökéletes.A kiszállításról a telefonon történt tájékoztatás és az egyeztetés tökéletesen működött.Ajánlom mindenkinek ezt a Web Áruházat, mert nem fognak csalódni benne.

 

2014-03-11 ÉVA

 

NAGYON ELEGÁNS A SZÍNBEN HOZZÁILLŐ SZEKRÉNYSORRAL,MI A PETRA SZEKRÉNYSORHOZ VETTÜK,MAGYAR SZILVA-JUHAR KOMBINÁCIÓVAL,MINDEN HELYET KAP,NINCS SZÜKSÉG TÖBB BÚTORRA A SZOBÁBAN.NAGYON TETSZIK,HOGY A BÚTOROK,SZEKRÉNYEK SZINE SZABADON VÁLASZTHATÓ,A MÉRETBEN IS VAN VÁLASZTÉK!

 

2014-02-21 Adrienn Kalocsáról

 

Nagyon praktikus, jó elrendezésű, sokoldalú szekrénysor. Mi egy Santiago gardróbbal kombinálva tettük a helyére. Kitűnő választásnak bizonyul!Csak ajánlani tudom azoknak, akiknek sok a ruhája, vagy csak elpakolni való holmija, hiszen rengeteg tágas polcos, illetve akasztós hely van benne!A magyar szilva szín a két gyerkőc mellett nagyon nagy előny, viszont a juhar színű kiegészítők remekül feldobják a szekrénysort!A termék kiváló minőségben, a megadott szállítási határidőn belül érkezett meg.Ez úton is köszönjük!!!

 

2014-01-22 Pongracz Róbert

 

A bútor minőségi,erős,tetszetős,kényelmes bátran ajánlom mindenkinek !!! A webáruház  szolgáltatásával maximálisan elégedettek voltunk.


 
***

Keresés