Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fürdőszoba

Fürdőszoba bútor szett - komplett fürdőszoba bútor

 

Mint minden helyiség esetén úgy, a fürdőszoba bútorainál is törekedni kell az összhangra, hogy a fürdőszoba bútorai ne csak egymással, hanem magával a teljes kialakítással harmonizáljanak.

A fürdőszoba bútor esetén az egyik legfontosabb tényező az alapanyag, hiszen annak ellen kell állni a helyiségben uralkodó magas páratartalomnak, valamint vízzárónak is kell lennie egyben, hiszen a bútor egyes részeit valószínűleg közvetlenül is érni fogja a víz.

Fürdőszoba bútor esetén ne csak a megjelenést, a megfelelően vízzáró alapanyagot tartsuk szem előtt, hanem azt is, hogy a bútor rendelkezzen megfelelő tárolókapacitással.

Egy kisebb méretű fürdőszoba esetén az egyedi fürdőszoba bútor szettek szóba sem jöhetnek. Ez persze óriási tévhit, hiszen egy egyedi fürdőszoba bútor egyik feladata, hogy a rendelkezésre álló kis helyet a lehető legoptimálisabban használja ki.

Ma már annyira széles a termékpaletta, hogy egyaránt az alsó, a felső, illetve az álló fürdőszobai szekrények is elérhetőek. A klasszikus fehér színű bútoroktól a mai modern színekig gyakorlatilag bármelyik.

Keresés